Usta kuaförlerden metrelerce yüksekte tıraş şovu

Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Levet Vadisi'nde bulunan Seyir Terasında Türkiye'nin dört bir yanından gelen usta kuaförler gösteri tıraşı yaptı. 240 metre yükseklikte yapılan gösteri büyük beğeni topladı.

Malatya’nın Akçadağ ilçesine bağlı Levet Vadisi’nde bulunan Seyir Terasında Türkiye’nin dört bir yanından gelen usta kuaförler gösteri tıraşı yaptı. 240 metre yükseklikte yapılan gösteri büyük beğeni topladı.

Akçadağ Belediyesi ile Şener Eroğlu Kuaför ve Güzellik Merkezi Makasın Altın Adamları grubu tarafından Levent Vadisi Seyir Terasında Güzellik ve Hair Show etkinliği düzenlendi. Son derece renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte Türkiye’nin dört bir tarafından gelen usta kuaförler hünerlerini sergiledi. Bin 400 rakımda, vadi tabanından 240 metre yüksekte bulunan Seyir Terasında yapılan gösteri büyük beğeni toplarken, gösteri sırasında zaman zaman nefesler de tutuldu. Burada bir konuşma yapan Şener Eroğlu Kuaför ve Güzellik Merkezi sahibi Şener Eroğlu, etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’a teşekkür etti. Gösteri kapsamında kuaförlerin gelin başı yaptığını ve 2018 yılı saç modellerini tanıttığını aktaran Eroğlu, bu tür ilginç etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini dile getirdi.

Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık ise etkinliği çok beğendiğini ifade ederek, Levent Vadisi hakkında bilgiler verdi. Vadinin toplam uzunluğunun 28 kilometre, yüksekliğinin ise 240 metre olduğunu aktaran Işık, vadinin yıl içerisinde birçok yerli ve yabancı turisti ağırladığını söyledi.

Yaklaşık 1.5 saat süren gösteri, fotoğraf çekimi ve plaket takdimi ile son buldu.

Bakmadan Geçme