Ülkü Ocaklarından Kandil mesajı ve teröre kınama

Sosyal medya hesabından Mevlid Kandiliyle ilgili kutlama mesajı yayınlayan Ülkü Ocakları İl Başkanı Fevzi Şahin aynı zamanda Mevlid Kandili öncesinde Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından İstanbul'da yaşanan bombalı terör saldırısıyla ilgili konuştu.

Sosyal medya hesabından Mevlid Kandiliyle ilgili kutlama mesajı yayınlayan Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Fevzi Şahin aynı zamanda Mevlid Kandili öncesinde Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından İstanbul'da yaşanan bombalı terör saldırısıyla ilgili konuştu.

Hz. Peygamber'in ahlaki değerlerin yok olduğu, insanlığın tümüyle toprağa gömüldüğü bir dönemde dünyaya geldiğini belirten Şahin, "İnsanlığa muhtaç olunan bir dönemde dünyaya gelen peygamber efendimiz (s.a.v) dünyaya huzur, adalet, dürüstlük, ahlak ve daha fazlasını dünyaya getirmiştir. Birlik ve beraberliğimize zarar verecek davranışlardan kesinlikle uzak durmalıyız. Böylesine önemli bir günde Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Bu gece tüm dualarımız ülkemiz, milletimiz ve şehitlerimiz için olsun. Tüm halkımızın mevlid kandilini kutlarım" dedi.

Terör Türk Milletini Sindiremez

Dün İstanbul'da yaşanan bombalı saldırıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Şahin, "Bu tür terör saldırılarıyla devletimizi ve milletimizi sindirmeye çalışanlar amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Türk Milleti olarak ne kadar güçlü ve dirayetli olduğumuzu tarih boyunca her zaman gösterdik bu zamanlarda da göstereceğiz. Birliğimizi ve beraberliğimizi hiçbir güç bozamayacaktır. Allah yaralılarımıza şifalar versin" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 9

Bakmadan Geçme