'Tutarsız Büyükşehir Belediyesi'

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı eleştirdi. Yıldırım, Gürkan'a 'Ağam bizimle eğlenir' dedi.

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı eleştirdi. Yıldırım, Gürkan’a ‘Ağam bizimle eğlenir” dedi.

Geçen günlerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan imzalı birçok Malatyalıya gönderilen kısa mesajı (SMS) eleştiren Bilal Yıldırım, “Hemşerimiz rahmetli Kemal Sunal’ın dediği gibi ‘Ağam bizimle eğlenir’” dedi.

“15 gün boyunca dışarı çıkmayalım. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım” diye Malatyalılara SMS atan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Zabıta Amirliği’nin kuruluş yıldönümü için verdiği konseri eleştiren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin tutarsız davrandığını bildirdi.

Basına gönderdiği yazı açıklamada İl Başkanı Yıldırım, “Belediye birimleri arasında bir koordinasyon problemi mi var? Bir birim dışarı çıkmayın mesajı atarken diğer birim ise konser düzenliyor. Bunları söylememizdeki tek ve yegane amaç bu halkın iyiliğidir. Bu dönemde siyaset olmaz bu siyaset değildir. Bizi başkalarıyla karıştırma bahtsızlığına düşenler başarılı bir iktidar süreci geçiremez. Biz muhalefetiz ama biz çamur at izi kalsın muhalefeti değiliz. Ama Büyükşehir Belediyesi’nin bu tavrı ‘bu ne perhiz bu ne lahana turşusu’ sözünü akıllara getiriyor” diye ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin toplu organizasyonları ertelemesi gerektiğini vurgulayan Yıldırım, siyasi kongrelerin de ertelenmesi gerektiğini söyledi.  

Bülten

Yorumlar 1
Nurettin soylu 09 Eylül 2020 23:04

Bilal başkan doğru söylemiş lakin eksik bence maddi ve manevi olarak şu günlerde yaşadığımız virüs hastalık deprem savaş işsizlik felaket lerin yaşandığı şu zaman diliminde kraldan cok kral cı kesilen o yöneticileri inşallah sayın Recep Tayyip Erdoğan görürde belki liyakat sahibi bir helal süt emmiş insan gelir yara mıza merhem olur..

Bakmadan Geçme