Turgut Özal Üniversitesinde ilk torpil iddiası

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Öznur Çalık'ın kardeşi Aysun Bay Karabulut'un Turgut Özal Üniversitesi'ne rektör olduktan sonra ilk torpil haberi iddia edildi.

Öznur Çalık ve Aysun Bay Karabulut'un yeğeni Cem Gökmen Gökçe'nin Turgut Özal Üniversitesi'ne Daire Başkanı olarak getirildiği iddia edildi.

Facebook'ta Şahin Karahan isimli kullanıcı şu paylaşımı yaptı:

"Malatya Turgut Özal Üniversitesi Daire Başkanı Cem Gökmen Gökçe ve Üniversite Müdürü Eyüp Önler'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk."

Fotoğrafta Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetişticiliği Birliği Başkanı İhsan Akın'ın da olduğu görülüyor.

Bu paylaşımdan sonra Züleyha Kutlutürk adlı Facebook kullanıcısı ise Şahin Karahan'ın gönderisini paylaşarak şu cümleleri yazdı:

"Öznur Çalık'ın kız kardeşi Aysun Bay Karabulut Malatya Turgut Özal Üniversitesi'ne rektör olarak atanmıştı. Şmdi de Öznur ve Aysun Hanımın yeğeni Cem Gökmen Gökçe Turgut Özal Üniversitesi'ne Daire Başkanlığına getirildi"

Bu paylaşımlardan sonra biraz araştırma yaptık. Ama Cem Gökmen Gökçe'nin Öznur Çalık ve Aysun Bay Karabulut'un öz yeğeni olup olmadığı bilgisine ulaşamadık.

Bize de bu iddianın doğru olup olmadığını gazetecilik refleksi ile sormamız kalıyor.

Cem Gökmen Gökçe Öznur Çalık'ın yeğeni midir?

Eğer doğruysa bu Turgut Özal Üniversitesi'nin ilk torpili olarak kayıtlara geçecektir.

(Haberi yaptıktan sonra Cem Gökmen Gökçe'nin Öznur Çalık ve Aysun Bay Karabulut'un ablasının oğlu olduğunu öğrendik. 19.11.2018)

Kayısı Haber

 

Bakmadan Geçme