Spor Kulübünden anlamlı hareket

Bilcan Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Kick Boks sporcularının yetişmesine katkıda bulunan özel güvenlik firma yetkilisi Oğuz Karakütük'e plaket verildi. 

Bilcan Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Kick Boks sporcularının yetişmesine katkıda bulunan özel güvenlik firma yetkilisi Oğuz Karakütük’e plaket verildi. 

Antrenör Caner Ertaş yönetimindeki Bilcan Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları yeni sezon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geride kalan 2019 yılında ulusal turnuvalarda çeşitli yaş ve kategorilerde Malatya’ya madalyalar kazandıran genç sporcular yeni sezonda da kendilerinden söz ettirmeye hazırlanıyor. Sürdürdükleri hazırlık sürecinin oldukça verimli geçtiğini kaydeden Caner Ertaş, depremden sonra zor günlerden geçen Malatya’ya yeni sezonda güzel haberlerle dönmek istediklerini söyledi. Ertaş, “Ocak ayında gerçekleşen depremde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz. Malatya’mızın ve ülkemizin güzel haberlere ihtiyacı olduğu dönemden geçiyoruz. Hayat devam ediyor. Bizler çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah yeni sezonda katılacağımız turnuvalarda madalyaları alıp moral kaynağı olmak istiyoruz. Bu anlamda kulübümüze maddi ve manevi desteğini sürdüren Malatyalı iş insanı Oğuz Karakütük’e sporcularım adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Özel güvenlik firma yetkilisi Oğuz Karakütük ise spor ile yakından ilgilendiğini ifade ederek kendisine verilen ödülden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Karakütük,  “Profesyonel şekilde olmasa da sporla yakından ilgileniyorum. Caner hocamızın önderliğinde birçok genç kardeşimiz kısıtlı imkanlarla gittikleri her şehirde Malatya’nın adından gururla bahsettirmeyi sürdürüyor. Onlar güzel işlere imza attıkça desteklerimiz artarak devam edecek. İnşallah gelecekte daha nice başarılı işlere imza atacaklar. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Maalesef dışarıda ne kadar kötü insanların olduğunu herkes yakından görüyor. Sporla ilgilenen genç neslimize sahip çıkmak zorundayız. Malatyalı esnaf ve işverenlerimize seslenmek istiyorum; Karınca kararınca yapacakları yardımları spor kulüplerimize ve başarılı sporcularımıza destek olarak gerçekleştirsinler. Bu kardeşlerimizin hakikaten bu desteklere ihtiyaçları var.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme