SON DAKİKA: Sadıkoğlu, TOBB Yönetimine seçildi

Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nin (TOBB) 74. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. 74. Genel Kurul'da Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

74. Genel Kurul'da Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Malatya'dan TOBB yönetim kurulu üyeliğine en son, bundan 25 yıl önce Abdullah Yavuz seçilmişti. 25 yıl aradan sonra bugün gerçekleşen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 74. Genel Kurulu'nda, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, TOBB Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu listesinde yer aldı. 25 yıl aradan sonra Başkan Sadıkoğlu, TOBB yönetimindeki konumuyla hem Malatya'yı hem de bölgemizi temsil etmiş olacak.

Haber: Malatyahaber.tv

Bakmadan Geçme