Şırnak şehitleri için mevlit okutuldu

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Malatya İl Başkanlığı tarafından Şırnak'ta düşen helikopterde şehit olan askerler için Mevlit okutuldu.

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Malatya İl Başkanlığı tarafından Şırnak’ta düşen helikopterde şehit olan askerler için Mevlit okutuldu.

İkindi namazı öncesi Hacı Yusuf Taş Caminde okutulan mevlite vatandaşlar ile Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu İl Başkanı Kadir Altıntaş, İl Başkan Yardımcısı Abdullah Şahin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Mevlit sonrası kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Kadir Altıntaş, geçtiğimiz günlerde Şırnak’ta 13 askerin şehit düştüğü helikopter kazasının tüm ülkeyi yasa boğduğunu söyledi. Şehitler arasında Malatyalı Yarbay Songül Yakut’un da bulunduğunu anımsatan Altıntaş, “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyoruz. Bizler de şehitlerimizi unutmama adına bugün böyle bir program düzenledik” dedi.

Müftü Yardımcısına ziyaret

Öte yandan Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Malatya yönetimi ziyaretlerine de devam ediyor. İl Başkanı Kadir Altıntaş ve yönetimi son olarak İl Müftü Yardımcısı İhsan Mesut Akbaş’ı ziyaret etti. İl Başkanı Altıntaş, ziyarette yeni kurulan federasyonları ile ilgili Akbaş’a bilgiler sundu.

Bakmadan Geçme