Silahlı kavgada 2 kişi yaralandı

Malatya'da akraba olan iki kişi arasında yaşanan kavgada şahıslar birbirlerini karşılıklı olarak yaralaması sonucu 2 kişi yaralandı.

Malatya’da akraba olan iki kişi arasında yaşanan kavgada şahıslar birbirlerini karşılıklı olarak yaralaması sonucu 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Cevatpaşa Mahallesinde yaşanan olayda kuzen oldukları öğrenilen H. A. (37) ile Ş. A. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre iki tarafında bir birine ateş açması sonucu şahıslar yaralandı.

Çevredekilerin durumu polis bildirmesi üzerine bölgede ekipler yönlendirilirken H. A. özel bir araçla en yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Kurşunun sıyırması sonucu hafif yaralanan Ş.A. ise aracı ile olay yerinden uzaklaştıktan kısa süre sonra Mimarsinan Caddesi üzerinde yakalandı.

Özel hastanedeki ilk müdahalesinin ardından Hüseyin A,. Turgut Özal Tıp Merkezine sevk edilirken hafif yaralı olan Ş.A ise tedavi için sağlık kuruluşuna götürüldü.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken olayda kullanılan tabanca da olayın olduğu bölgede bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bakmadan Geçme