Şehit Aileleri Derneği'nden Evkur Yeni Malatyaspor'a ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Aileleri Derneği Malatya Şubesi yönetimi, Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü'nü ziyaret ederek Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın'a plaket ve teşekkür belgesi sundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Aileleri Derneği Malatya Şubesi yönetimi, Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü’nü ziyaret ederek Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın’a plaket ve teşekkür belgesi sundu.

Ziyarete Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Aileleri Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Gözükara, Başkan Yardımcısı Cemal Canlı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Evkur Yeni Malatyaspor’a Süper Lig’de göstermiş olduğu başarıdan dolayı teşekkür eden Başkan Mustafa Gözükara Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın’a plaket ve teşekkür belgesi sundu.

Kulüp Müdürü Günaydın da ziyaretleri için Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Aileleri Derneği Malatya Şubesi yönetimi ne teşekkür ederek, “Sizler bu ülkenin gururu ve onurusunuz. Rabbim ülke savunması için canını hiçe sayarak şehit ve gazi olan tüm ülke evlatlarından razı olsun. Sizlere de bu anlamlı ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme