'Sedat Peker'in Türkiye'yi ...'

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Raşit Alaca bir açıklama yaparak...

'Sedat Peker'in Türkiye'yi ...'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Raşit Alaca bir açıklama yaparak 'Uyuşturucu ile etkin mücadele kapsamında Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları, Belediye Başkanları ortak hareket etmek zorundadırlar' dedi. 

Youtube üzerinde Sedat Peker’in Türkiye’yi uyuşturucu trafiğinin merkezinde göstermesiyle birlikte ülkemizde artarak çoğalan ve Emniyet Teşkilatımızın başarılı operasyonlarına malumuz geçtiğimiz günlerde Malatya’da 114 kilo uyuşturucu yakalandı.

Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan olduğu dönemde dahi yapmış olduğu açıklamalarda “Uyuşturucu tacirleri bizler için en büyük teröristlerdir” sözünün bugün gelinen noktada ne kadar doğru bir yaklaşım olduğunu görüyoruz.

Bizler Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığı olarak tüm siyasi partilere çağrımız çocuklarımız ve gençlerimiz üzerinden siyaseti bırakıp birlikte hareket edelim. Başta Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere ilçe belediye başkanlıklarımızın mutlaka gençlerimizin sağlam temeller üzerinde durabilmesi adına Emniyet Müdürlüğümüz ile istişare içerisinde uyuşturucuya ve uyuşturucu satıcılarına karşı topyekün bir savaş başlatmamızın zamanı gelmiştir.

Özellikle Sivil Toplum Kuruluşları Bağımlılıkla Mücadelede aktif rol almalı ve diğer kurumlar arası işbirliğinin arttırılması gerekmektedir. 

Vakit çok geç olmadan Belediyelerimiz, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğümüzce Bağımlılıkla mücadele ve rehabilitasyon tedbirleri kapsamında sosyal uyum ve istihdam projeleri gerçekleştirilmelidir.

Bakmadan Geçme