Savcılığa suç duyurusu

A Haber'de Hıncal Uluç'un Yeni Malatyaspor ve Adem için söyledikleri sözler sonrasında yapılan tepkilere Malatya Taraftarlar Derneği de katıldı.

A Haber’de Hıncal Uluç’un Yeni Malatyaspor ve Adem için söyledikleri sözler sonrasında yapılan tepkilere Malatya Taraftarlar Derneği de katıldı.

Malatya MHP milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu’nun Taraftarlar Derneği ile yapmış olduğu görüşme sonrasında Taraftarlar Derneği Hıncal Uluç’a suç duyurusunda bulundu.

Taraftarlar Dernek Başkanı Sinan Şire İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına, Malatyaspor camiasına hakaret, halkı kin ve nefrete teşvik etmek gerekçesiyle Hıncal Uluç’u şikayet etti.

Konu ile ilgili Malatya MHP milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, “Konunun takipçisi olacağız ve gereken neyse Malatya’mız adına yapacağız. Malatyaspor bizim sevdamız kimsenin sevdamıza dil uzatmasına fırsat dahi vermeyiz. Türk futbolunun en önemli değerlerinden olan Malatyasporumuzun gönüllerdeki ve kamuoyundaki saygınlığını korumak bizlerin en önemli görevidir. Bizler üzerimize düşeni her şartta yapacağız” dedi.


 

Bakmadan Geçme