Saçlar İçin Özel Bakım Green Bubble

Saçlara canlılık, güç ve parlaklık kazandıran green bubble saç detoksu seti kendi içerisinde şampuan ve jel kapsülden meydana gelir.

Saçlar İçin Özel Bakım Green Bubble
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saçlara canlılık, güç ve parlaklık kazandıran green bubble saç detoksu seti kendi içerisinde şampuan ve jel kapsülden meydana gelir. Kullanım esnasında jel kapsüller şampuana karıştırılır ve o şekilde kullanılır. Bu sayede daha da faydalı hale gelen şampuan kolay bir kullanıma sahiptir. Kolaylığı ile gün geçtikçe daha fazla kişi tarafından tercih edilen green bubble ürün fiyatları satın alınan set sayısına göre farklılık göstermektedir. Ürünün resmi internet sitesinde fazla ürün alımına özgü özel indirim ve kampanyalar yapılmaktadır.

 

Saç detoksu seti içerisinde şampuan ve jel kapsül yer almaktadır. Şampuanın içerisinde aloe vera özü vardır. Jel kapsül ise saça keratin desteği sağlamaktadır. Bu iki özellik sayesinde saçlar daha da sağlıklı ve canlı hale gelmektedir. Bu ürüne sahip olabilmek için ürünün resmi satış sitesini ziyaret etmek yeterli olacaktır. Bunların yanı sıra saçlara anti aging kazandırma özelliği de bulunan saç detoksu seti daha parlak ve sağlıklı saçlara sahip olunmasını sağlar. Ürünün anti aging özelliğinin bulunması saçları eski genç ve canlı görünümüne geri getirir. Bu etkinin meydana gelebilmesi için satın alınacak saç detoksu setinin orijinal olması gerekir. Bunu anlamak için ürünün üzerinde bulunan hologram kontrol edilmelidir.

Saç detoksu seti fiyatları satın alınacak ürün sayısına göre farklılık gösterir. Buna göre tekli olarak sipariş verilecek detoks setinin fiyatı elli dokuz liradır ve bu tutara bir de kargo ücreti ilave edilmektedir. İki tane set satın alınmak istenildiğinde fiyat biraz daha indirimli olmakta ve yüz dokuz olarak belirlenmektedir. Kargo ücreti ikili alımlar için de geçerli olup on lira olarak belirlenmiştir. Üçten fazla sayıda saç detoksu seti satın alımlarında kargo ücretsiz hale gelmekte ve indirim oranı biraz daha artmaktadır. Aynı zamanda green bubble sipariş verililirken setin yanında bir tane ürün de hediye olarak verilmektedir. Buna göre üçlü alımlarda set fiyatı yüz kırk dokuz lira olarak belirlenmiştir.

Green bubble saç detoksu seti sipariş verilmek istenildiğinde internet sitesinde yer alan hemen sipariş ver sekmesine tıklanır. Açılan yeni sayfada adı, soyadı, eposta adresi, varsa sipariş mesajı, ödeme şekli, kaç tane ürün satın alınacağı ve teslimat adresi gibi bilgiler yer alır. Bunların her birinin eksiksiz ve doğru şekilde doldurulması siparişin sorunsuz teslim edilebilmesi açısından önem taşır. Bununla birlikte sayfada yer alan ön bilgilendirme formu okunmalı ve bu formun okunduğuna dair ilgili alan işaretlenmelidir. Bu uygulama siteden verilecek tüm siparişler için geçerlidir.

Bakmadan Geçme