Rektör Kızılay'dan MHP İl Başkanı Erdem'e ziyaret

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay MHP İl Başkanı Mehmet Erdem'i ziyaret etti.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, beraberinde İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il Başkanı Mehmet Erdem’e iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, üniversitelerin şehirlere sosyal kültürel folklorik,  sanayi gibi her türlü şeyin içinde olması gerektiğini kaydederek “Rektörümüz Ahmet Kızılay bu yönde olumlu bir tavır sergiliyor. Bu hususta rektörümüz ilk adımını attı. İnşallah üniversitemiz şehrimizi daha ileriye götürecektir. Ben kendilerinin ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise MHP il Başkanlığına iadeyi ziyaret için geldiklerini söyleyerek, “ Üniversitemiz şehrimizin incisi gerek üniversitemiz de gerek şehrimiz de huzurlu her alanda çok daha öteye gidecek önümüzde ki dönemde. Şehrimizdeki bütün kurumlarla birlikte en iyi çalışmaları yapmak hedefimiz. Biz bu dönemde bu çalışmalara başladık. Bir taraftan da görevi devir almamız hasebiyle bizi ziyaret gelen çok değerli kurum temsilcileri siyasi partilerimizin il başkanlarını diğer kurumların temsilcilerine de iadeyi ziyarete yaparak teşekkürlerimizi ifade ediyoruz. Ülkemizin önemli bir siyasi geleneğini temsil eden köklü bir kurum olan Milliyetçi Hareket Partisini Malatya il başkanlığını ziyaret ediyoruz. Ben kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme