Referandum çalışmalarında esnaf ziyaretleri sürüyor

16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasıyla ilgili sürdürülen kampanyalar büyük bir yoğunlukla sürüyor. Bu kapsamda Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Nurettin Yaşar esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Akpınar caddesi esnafıyla bir araya gelen Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 16 Nisan'ın Türkiye'nin geleceği ve ekonomisi adına nasıl bir öneme sahip olduğunun vurgusunda bulundu. 

MİLLETİMİZİN DURUŞU BİZE YETER

Şahin esnaf ziyareti sırasında şu sözleri kaydetti, "Adnan Menderes'in, Turgut Özal'ın, Necmettin Erbakan'ın da hayali olan anayasa değişikliğini inşallah biz gerçekleştireceğiz. Milletimiz dik duruşuyla bu değişikliği yapabilmemiz için bize gereken desteği sonuna kadar verecektir. Milletin duruşunu 15 Temmuz da gördük. Milletimiz ölümüne Cumhurbaşkanın da, hükümetinde arkasında durarak, yem ettirmedi. Bizler halk siyaseti yapıyoruz. Esnaflarımız AK Parti'nin bugüne kadar neler yaptığını gördü.  Esnafımıza daha iyi olanaklar sağlayabilmek için 16 Nisan'da sandıklardan 'evet' çıkacaktır. Milletimizin bu duruşu bizlere yetiyor. Bizde milletimiz için mazhar olmaya devam edeceğiz" sözlerini kaydetti. 

16 NİSAN TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR KAVŞAK

AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar ise Kışla Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Yaşar, "Esnafımızın taleplerini dinledik. Referandum öncesi hissiyatlarını anlamaya çalıştık. Türkiye artık farklı bir aşamaya geldi. 16 Nisan Türkiye için önemli bir kavşak. Bundan sonra ya önümüz açılacak yada tıkanacak. Bizim amacımız Türkiye'nin önünün açılması, her alanda söz sahibi olup, kendi ayakları üzerinde durabilmek. Milletimizin açacağı ufukla geleceğe yürüyebiliriz. Demokrasilerde çare vatandaştır. Türkiye'nin asıl sahibi millettir. Son yıllarda hep engellemelerle karşı karşıya kaldık. Bu engellemeleri aşmamız  milletimizin kararına bağlıdır. Yeni bir hamleyle, yeni bir devlet mekanizması oluşturarak, Türkiye'yi daha ileriye taşımanın yollarını arıyoruz. Bu sıkışıklığı aşmanın yolu 16 Nisan'dır" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme