POMEM sınav sonuçları açıklandı

Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 20. dönem sınav sonuçları belli oldu.

Emniyet Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamaya  göre, sınavda başarılı olup POMEM'de eğitime alınacak 7 bin 423 erkek, bin kadın  olmak üzere toplam 8 bin 423 asıl aday belirlendi.

Adaylar sınav sonuçlarını Emniyet Genel Müdürlüğünün "www.egm.gov.tr"  veya Polis Akademisi Başkanlığının "www.pa.edu.tr" internet sitelerinden T.C.  kimlik numaraları ve e-devlet şifrelerini girerek öğrenebilecek. Sınav sonuçları  hakkında ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacak.

Asıl olarak sınavı kazanan adayların POMEM'e geçici kaydı sırasında  eksik belge getiren, intibak eğitimi için bildirilen günün mesai bitimine kadar  başvuruda bulunmayan, intibak eğitimi sırasında kendi isteği ile eğitim  merkezinden ayrılan ya da ilgili mevzuat gereği POMEM öğrencisi olamayacakları  sağlık kurulu raporu ile tespit edilen adayların yerine puan sırasına göre yedek  adaylar çağrılacak.

Adayların, intibak eğitiminin başlayacağı 11 Temmuz günü saat 17.00'ye  kadar belirlenen POMEM'lerde hazır bulunmaları gerekiyor.

Sınav sonuçlarını öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Bakmadan Geçme