Öznur Çalık'tan bakanlık göndermesi

Son günlerde adı bakanlık için konuşulan AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, 'Siyaset bazen bayrak yarışıdır' dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Makamlar esnasındayken görev yapmak,  sorumluluklar almak ve sorumluluklarımızı yerine getirmek bizim boynumuzun borcu . Ama en önemlisi; sorumluluklar,  makamlar gittikten sonra da davaya, lidere, partiye, memlekete sahip çıkacak adımları atabilmektir” dedi.
 
Milletvekili Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı  İhsan Koca ile birlikte Kale ilçesinde parti teşkilatı ve Kale Belediyesine ziyarette bulundu. 

Partililerle bir araya gelinen toplantıda konuşan Milletvekili Çalık, “Siyaset bazen bir bayrak yarışıdır. Bu bayrak yarışında emek sarf eden, partisine davasına sahip çıkan kardeşlerimi ben canı gönülden kutluyorum. Her birimizin makamının geçici olduğunu biliyoruz. Bu makamlar esnasındayken görev yapmak,  sorumluluklar almak ve sorumluluklarımızı yerine getirmek bizim boynumuzun borcu.  Ama en önemlisi bu sorumluluklar,  makamlar gittikten sonra da davaya, lidere, partiye, memlekete sahip çıkacak adımları atabilmektir.” dedi.
 
Milletvekili Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte Kale Belediye Başkanı murat Koca’yı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Kayısı Haber


 

Bakmadan Geçme