Özel Sürpriz Arayanlar İçin Birbirinden Yaratıcı Fikirler!

Özel hissettiren, önemli günleri kutlamadan geçmek biraz burukluk yaratır. Zaten sıradan günlerde adı üstünde sıradan bir hayat yaşıyoruz ve her insan gibi...

Özel Sürpriz Arayanlar İçin Birbirinden Yaratıcı Fikirler!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel hissettiren, önemli günleri kutlamadan geçmek biraz burukluk yaratır. Zaten sıradan günlerde adı üstünde sıradan bir hayat yaşıyoruz ve her insan gibi bizim de dinlenmeye, eğlenmeye en önemlisi özel hissetmeye ihtiyacımız oluyor. Sağ olsun sevdiklerimiz de bunu bizim için en iyi şekilde sağlamaya çalışıyor, bizim onlara sağlamaya çalıştığımız gibi. Bir sürprizle özel hissettirebilmenin en iyi yolu, ona farklı ve beğeneceği türden bir sürpriz yapmak. Burada kendi zevklerimiz değil, onun zevkleri göz önünde bulundurulmalı elbette. Kimin hangi tür sürprizle daha çok mutlu olacağını bulmak için mağazalarda günlerinizi geçirip, internet sitelerinde sabahlamanıza gerek yok. Modern yaşamda, en popüler alanlardan bir araya getirdiği, yüzlerce deneyim hediyesi ile bodo.com aradığınız yaratıcı sürprizleri kolayca keşfetmenizi sağlıyor. Romantik ya da hareketli, dinlendiren ya da eğlendiren siz nasıl bir konsept arıyor, hangi alanı tercih ediyorsanız, bodo ile uğraşmadan bulabilirsiniz. Üstelik deneyim hediyeleri, sizlere birbirinden farklı ve özel mekanlar sunuyor aynı zamanda.

 

Yat Gezisi

Sahilde yürürken ya da vapurla geçerken gördüğümüz yatlar, çoğumuzun ilgisini çekiyor. Masmavi denizin üzerinde dilediğiniz rotada gidip, sakin kafayla, kalabalıktan uzakta kafa dinlemek mükemmel hissettirir di öyle değil mi? Bu deniz kokan deneyimi, en sevdiğiniz insanla, en önemli gününüzde baş başa yaşamak ister misiniz? Elbette o kişi de en az sizin kadar hevesli ise. O halde bodo.com un, "Su Aktiviteleri" kategorisinin en romantik parçalarından olan "Romantik Yat Gezisi" deneyimiyle tanışın. Kendi belirlediğiniz renklerle bezenmiş, özel tasarım, mükemmel şıklıkta ki hediye kutusu içinde sunabileceğiniz, bu hediye, hem gününüzü kutlayacağınız mekanı hem de hediyeyi barındırıyor. Sevgiliniz ya da eşiniz kim olursa olsun, bu sürprizle size yeniden aşık olacak. Düşünsenize, uzun zamandır belki de ilk kez kalabalıktan ve gürültüden bu kadar uzakta olup, kendinize ve birbirinize vakit ayırabileceksiniz. Telefonları kapatıp, sevdiğinize sarılıp denizin huzur kokan esintisiyle, pozitif enerjiyi ruhunuza doldurabilirsiniz. Bodo, sizler için her zaman en özel sürpriz fikirleriyle, içeriğini güncel tutmaya devam ediyor.

 

Yat Gezisi nasıl geçer?

Sevgilinize, 14 Şubat Sevgililer Gününde, eşinize evlilik yıldönümünüzde, doğum gününde, Yılbaşında veya bayramlarda, unutulmaz bir gün yaşatmayı planladığınız her özel günde, ‘’Romantik Yat Gezisi’’ deneyimini hediye edebilirsiniz. 18 yaş üstüne hitap eden bu deneyim yaklaşık 3 saat sürmektedir. Romantik yolculuğa çıkmak istediğiniz kişiye, hediyenizi verdikten sonra, kurumla da görüşüp gün ve saati belirleyin. Başlangıç noktası olan Kalamış Marinaya vardıktan sonra, siz ikiniz ve kaptandan başka kimsenin olmayacağı, size özel hazırlanan yatınıza geçebilirsiniz. Buraya gelirken, dilediğiniz yiyecek ve içeceği getirebilir, maceranın tadını dilediğiniz gibi çıkarabilirsiniz. Gezi, gözlerinize bayram ettirecek, en büyük doğal güzelliklerimizden olan, adalar rotasında gerçekleşecek. Kendiniz ve sevdikleriniz için en heyecan verici deneyimler, bodo.com’da.

Bakmadan Geçme