(Özel haber) Evkur Yeni Malatyaspor'da Trabzonspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor

Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor'da 3 puanın sevinci yaşanırken, sarı-kırmızılı kulüp Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada yeni teknik heyetiyle Malatya'ya kazanmaya gelmiş bir Trabzonspor'u mağlup ettiklerini söyledi.

Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Trabzonspor’u 1-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor’da 3 puanın sevinci yaşanırken, sarı-kırmızılı kulüp Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada yeni teknik heyetiyle Malatya’ya kazanmaya gelmiş bir Trabzonspor’u mağlup ettiklerini söyledi.

Trabzonspor galibiyetiyle taraftarını sevindiren sarı-kırmızılı takımda İHA’ya müsabakanın değerlendirmesini yapan Kulüp Başkanı Adil Gevrek, iyi oynayarak çok önemli bir rakibi mağlup ettiklerini ifade etti. Süper Lig’in en iyi kadrosuna sahip takımlarından birisiyle karşılaştıklarını belirten Gevrek, "Maça çok iyi konsantre olduk ve ilk dakikalardan itibaren arzulu iştahlı bir şekilde rakip kalede gol aradık. Tabi bazıları Trabzonspor’un son haftalardaki haline bağlıyor galibiyeti ancak ben öyle düşünmüyorum. Trabzonspor ne geçen haftaki, ne de ondan önceki Trabzon değildi. Yeni teknik direktörleriyle tamamen kazanmaya gelmişlerdi. Onlar için de bir çıkış, yeni başlangıç anlamını taşıyordu. Ama biz daha çok istedik ve kazandık. Geçen hafta Fenerbahçe’ye kaybettiğimizde de söyledim, ben bu kadroya inanıyorum. Bu takım kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Alınan galibiyetin takımın özgüveni açısından da önemi büyüktü. Haftalar ilerledikçe takım olma yolunda daha çok şey kazanıyoruz. İnşallah bu galibiyet iyi bir sürecin de başlangıcı anlamını taşır" ifadelerini kullandı.

"En iyi puanı toplayıp, devre arasına moralli girmek istiyoruz"

Gevrek, ligde yavaş yavaş güç dengelerinin ortaya çıktığını ve önümüzdeki haftalarda daha zor müsabakaların oynanacağını ifade ederek, "9 haftalık periyotta 11 puan topladık. Aslında daha iyisini de yapabilirdik. Bazı maçlarda hakem kaynaklı talihsiz puan kayıpları yaşadık. İlk yarı toplayabildiğimiz en iyi puanı toplayıp, devre arasına moralli girmek istiyoruz. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. Onlar da gerçekten kaliteli bir takım olduklarını göstermeye başladılar. Oradan alacağımız puan ya da puanlar bizim için büyük önem taşıyor" diye konuştu.

Bakmadan Geçme