Öz Kalite Makina, ISK-SODEX 2018 fuarında

Malatya'da metal ve makina sanayisinin öncü olan Öz Kalite MAkina Ltd. Şti. İzotoryum markası ile İstanbul'da düzenlenen ISK-SODEX 2018 fuarına katıldı.

Türkiye ekonomisinin en hızlı büyüyen sanayilerinden olan iklimlendirme sektörü, başarısını 7-10 Şubat tarihlerinde düzenlenen ISK-SODEX 2018 ile zirveye taşıdı. 4 günün sonunda, 44 ülkeden bin 108 katılımcı ISK-SODEX’in sağladığı yüksek iş hacmi ile yeni işbirlikleri kurma olanağı yakaladı.

İzotoryum markası, ısıtma-soğutma sistemlerinde devler arasında...

Düzenlenen fuara bu yıl Malatya'dan üç firma katıldı. Malatya sanayisinde sektöründe öncü olan Öz Kalite Makina Ltd. Şti. ISK-SODEX 2018 fuarında açtığı göz alıcı standıyla, ürün ve hizmetlerini sektörün paydaşlarına sundu. Öz Kalite Makina standına ziyaretçiler yoğun ilgi gösterirken, İzotoryum markası, ısıtma-soğutma sektörünün devleri arasında yerini aldı.

ISK-SODEX 2018’e yoğun ilgi gösterildiğini belirten Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel fuara ilişkin, "ISK-SODEX fuarı’nda bu yıl birçok ilki bir arada yaşadık. Yeni yer ve yeni tarih değişikliğine rağmen gerek ziyaretçi sayısı gerekse yarattığı iş hacmi açısından inanılmaz güzel ve verimli bir fuar oldu. Salonlarda gezerken tüm bu memnuniyeti, katılımcılarımızın yanısıra ziyaretçilerimizin yüzlerinde de görnek bizim için en büyük mutluluk. Bu gülümseme, ortaya koyduğumuz güzel işin ödülü. Bu başarıyı, katılımcılar, ziyaretçiler, basın mensupları, dernekler, sponsorlar, eş organizatörlerimiz ve Hannover Messe Sodeks Fuarcılık olarak hep beraber gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Uluslararası ziyaretçi rekoru kırıldı

13. Uuslararası ISK-SODEX 2018 Fuarı'nı 93 ülkeden 84 bin 936 sektör profesyoneli ziyaret etti. Geçtiğimiz yıllarla karşılaştırıldığında uluslararası ziyaretçide yüzde 14 artış sağlandığı görüldü. Bunun yanısıra, Ekonomi Bakanlığı ile iş birliği içinde 500’den fazla uluslararası satın almacı ağırlandı. Satın almacılar ikili iş görüşmeleri kapsamında yeni iş bağlantıları sağladı. Katılımcılar ise başta İran, Irak, Katar, Kuzey ve Batı Afrika, Rusya, Polonya, Almanya ve Avustralya olmak üzere birçok bölgeden önemli iş anlaşmalarına imza attıklarını dile getirildi.

Bakmadan Geçme