Murat Ünalmış hayranları ile buluştu

Ekranların sevilen oyuncularından Murat Ünalmış, Malatya Park'ta sevenleri ile bir araya geldi.

Ekranların sevilen oyuncularından Murat Ünalmış, Malatya Park’ta sevenleri ile bir araya geldi.

Bu yıl 7.’si düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya’ya gelen ünlü oyuncu Murat Ünalmış, festival kapsamında Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen söyleşide hayranları ile buluştu.

Burada konuşan Ünalmış, Malatya’da olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, sinema sektörüne giriş macerasını anlattı.

Ünalmış, “Ben eski bir basketbolcuydum ama çocukken sinemaya karşı büyük bir ilgim vardı. Önce bana mankenlik yapmam gerektiğini söylediler, ‘Elin ayağın düzgün dediler’. Ben de bir iki deneme yaptım daha sonra bu işin bana göre olmayacağına karar verdim. Daha sonra internette arama motoruna oyunculuk okullarını yazdım ve ilk çıkan linki tıkladım ve bu gün karşınızda oturuyorsam bunu yaptığım içindir. Benim sinema maceram böyle başladı. İlk profesyonel deneyimim de okul zamanındaydı. Okula bir yapımcı geldi, genç ve dinamik bir delikanlıya ihtiyaç olduğunu söyledi. Sonra beni sınıftan gelip aldılar. Bana bir iş teklif etiler ve o zaman 20 yaşında idim, ilk dizim ‘Bedel’ adlı diziydi. Daha sonra da dizi ve sinemalar peş peşe gelmeye başladı” şeklinde konuştu.

Ünalmış, Malatya’da sinema ve sanat faaliyetlerine gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini söyleyerek, hayranlarından gelen soruları cevapladı.

Sohbet havası içerisinde geçen söyleşide ünlü oyunu sevenleri ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bakmadan Geçme