MTSO Başkan Adayı Sadıkoğlu, yarın adaylığını açıklıyor!

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nun, seçim çalışmalarına start vereceği Seçim Bürosu'nun açılışı yarın yapılacak.

11 Eylül Pazartesi saat 14:00'te Niyazi Mısri Mahallesi Leblebici Sokak'ta hizmete girecek olan Seçim Bürosu açılışında, Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adaylığını resmen açıklayarak, projeleri, hedefleri başta olmak üzere, Malatya Ticaret ve Sanayisi ile ilgili değerlendirmelerde bulunacak.

Malatya ticari hayatına uzun yıllar işadamı olarak katkı sağlayan, 15 yıldan fazla bir süre Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeliği görevini sürdüren Sadıkoğlu, yaptığı açıklamada, "Genç ve dinamik bir ruha sahip güçlü ve çalışkan bir ekiple yola koyuluyoruz. Malatya ticari hayatına bu güne kadar elimizden geldiği kadarıyla katkılar sağladık. Şimdi Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday oluyor ve biz de tüm birikimlerimizi, dinamik ve çalışkan arkadaşlarımızla birlikte Malatya için harcamak istiyoruz." şeklinde konuştu.

MTSO Başkan Adayı Sadıkoğlu, "Yarın saat 14:00'te düzenleyeceğimiz Seçim Bürosu açlışımızda da projelerimizi, hedeflerimizi ve ekibimizi, Malatyalı hemşehrilerimize, kamuoyuna ve değerli basın mensuplarına tanıtacağız. Tüm hemşehrilerimizi ve iş dünyasındaki değerli dostlarımızı açılışımıza bekliyor, saygılar sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Seçim Bürosu açılışı 11 Eylül Pazartesi saat 14:00'te, Niyazi Mısri Mahallesi LC WAIKIKI altı Leblebici Sokak'ta yapılacak.

Bakmadan Geçme