Mini Fotoğraf Baskı ile Anılarınıza Küçük Bir Dokunuş Yapın!

Anılar, bir nehir gibi akan zamanın içinde küçük yolculuklar yapmamızı mümkün kılar. Zamana sıkışmış bir gülümseme ve...

Anılar, bir nehir gibi akan zamanın içinde küçük yolculuklar yapmamızı mümkün kılar. Zamana sıkışmış bir gülümseme ve bir bakış yaşadığımız o güzel anları bize yeniden hatırlatırlar. Mini fotoğraf baskı sayesinde çıkartabileceğimiz onca anı sayesinde yaşadığımız unutulmaz anlara minik minik seyahatler yapabiliriz.

 

Muhiku’nun kaliteli mini fotoğraf baskı tekniğiyle seçtiğiniz onlarca anıyı tek bir tıkla çıkartabilirsiniz. Böylece kaliteli baskı kağıtlarına aktarılan fotoğraflara en şık haliyle sahip olabilirsiniz. 

 

Muhiku, mini fotoğraf baskı tekniğinde seçtiğiniz görselleri sizin için 6x9 cm ve 5x5 cm ölçüsünde çıkarıyor. Diğer taraftan 24’lü, 48’li, 72’li ve 96’lı paketleriyle dilediğiniz kadar anıyı çıkarmanıza yardımcı oluyor.

 

Eğer anılarınızın dijitalde kaybolmasından korkuyorsanız bu baskı tekniği sayesinde seçtiğiniz o güzel hatıralara en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Dilerseniz sevdiklerinize özel günlerde anlamlı bir armağan sunmak için de yine mini fotoğrafların gücünden faydalanabilirsiniz. 

 

Hediyenizin sade kalmasından endişe ediyorsanız seçtiğiniz mini fotoğrafları farklı hediyelerle birleştirebilirsiniz. Örneğin; sevdikleriniz için Muhiku’nun konsept hediye kutularından birini seçebilirsiniz. Onlar için seçtiğiniz hediye kutularına mini fotoğraf baskı ile küçük bir dokunuş yapabilirsiniz. 

 

Sevdiklerinize anılarla dolu bir hediye armağan etmek için mini fotoğraf baskı tekniğinden faydalanabilir ve onlar için en güzel hatıraları çıkarttırabilirsiniz. Muhiku’nun zengin hediye dünyası sayesinde seçtiğiniz anıları sevdiklerinizle en özel şekilde buluşturabilirsiniz. 

Kare Fotoğraf Baskı Ölçüleri Nelerdir?

Kare fotoğraf baskı ölçüleri mini fotoğraflara nazaran biraz daha büyüktür. Mini fotoğraflar 5x5 ve 6x9 ölçülerinden hazırlanırken kare fotoğraf baskıları 10x10 ölçülerinde hazırlanırlar. Dolayısıyla fotoğraflarınızı daha büyük ölçülerde çıkartmak istiyorsanız kare fotoğraf baskı tekniğinden faydalanabilirsiniz.

 

Muhiku, hediye seçenekleri arasında her iki baskı tekniğine de yer veriyor. Yani Muhiku üzerinden dilerseniz mini, dilerseniz ise kare fotoğraf baskı tekniğini tercih edebilirsiniz. 

 

Diğer taraftan kare fotoğraf baskı tekniğinde sunulan paketler de farklı. Anılarınızı bu baskı tekniğiyle çıkartmak istiyorsanız 12’li, 24’lü, 36’lı ve 48’li paketlerden faydalanabilirsiniz. Seçtiğiniz bu paketleri yine mini baskı tekniğinde olduğu gibi farklı hediye kutularıyla birleştirebilirsiniz. 

Örneğin; yakın arkadaşınızın doğum günü var diyelim. Ona hem anlamlı hem de kullanışlı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız öncelikle birlikte çekildiğiniz en güzel fotoğrafları seçebilirsiniz. Daha sonra çıkartmak istediğiniz fotoğraf sayısına uygun olacak paketi seçebilirsiniz.

 

Bu arada illa fotoğraf seçmek zorunda da değilsiniz. Arkadaşınızın beğendiği ya da ilgi duyduğu şeylerin de fotoğrafını çıkarttırabilirsiniz. Örneğin, arkadaşınız seyahate etmeyi seviyorsa onun için farklı şehirlerin fotoğraflarını çıkarttırabilirsiniz.

 

Fotoğraflara kara verdiniz ve paketinizi seçtiniz. Sıra geldi onun için bir hediye kutusu seçmeye. Muhiku’nun arkadaşa özel hazırladığı konsept doğum günü hediyelerinden birini seçebilirsiniz. Son adımda ise hediye kutunuzun içine seçtiğiniz fotoğrafları dahil edebilir ve içine bir not yazarak hediyenizi tamamlayabilirsiniz.

 

Anılarınızı en uygun fiyatlarla çıkartmak ve onlarla sevdiklerinize en güzel hediyeyi hazırlamak için Muhiku’nun kare fotoğraf baskı tekniğini inceleyebilirsiniz. 

Muhiku’yla Sevdiklerinize Hayallerinizdeki Hediyeyi Verin!

Sevdikleriniz için en özel hediyeleri seçmek ister misiniz? Belli sınırların arasında kalmadan, size sunulan seçeneklerle yetinmeyip onlar için hayalinizdeki hediyeyi tasarlayabilirsiniz. Nasıl mı? Sorunun cevabı Muhiku’da!

 

Muhiku, özel günler için hazırladığı konsept hediye kutularının yanı sıra kendi kutunu yap ile sizlere hayallerinizdeki hediyeyi tasarlama fırsatı sunuyor. Kendi kutunu yap sayfasında farklı kategorilerden ürünlere yer veriyor. Çay sevene çay, kahve sevene kahve, çikolata sevene çikolata ve farklı ilgi alanlarına sahip kişiler için onların uğraşlarına hitap edecek hediyelikler burada toplanıyor.

 

Böylece siz de mağaza mağaza gezmeden, evinizden ya da iş yerinizden çıkmadan sevdikleriniz için en özel hediyeyi parmağınızın ucuyla hazırlayabiliyorsunuz. Muhiku ile hayallerinizdeki hediyeyi hazırlamak ve sevdiklerinizi tamamen onlar için hazırladığınız hediyeyle şaşırtmak için;


 

  • Önce bir konsept belirleyin. Seçeceğiniz konsept doğum günü, Sevgililer Günü, Kadınlar Günü, Anneler Günü ya da Babalar Günü olabilir. Yani hediyeyi hangi özel gün için tasarlıyorsanız o güne özel bir konsept belirleyebilirsiniz.
  • Daha sonra seçtiğiniz özel gün için tasarlanan hediyeliklere bir göz atın deriz. Örneğin, doğum günleri için özel olarak tasarlanan “Best Age Ever” baskılı kupayı yaş günü hediyesi kutunuza ekleyebilirsiniz. Bunlar gibi daha pek çok hediyelik var. Dolayısıyla mutlaka bu hediyelere göz atın.
  • Özel gün hediyelerinin haricinde sevdiklerinizin ilgi alanlarına hitap eden hediyeleri belirleyin. Örneğin, film izlemeyi seven biri için sinema temalı hediyelikler arasından seçin yapabilirsiniz ya da fanatik bir futbol hayranı için futbol temalı hediyeliklerden faydalanabilirsiniz.
  • Bu aşamadan sonra ise hediyenize biraz lezzet katabilirsiniz. Örneğin, kutunun içine; çay seven biri için çay ya da kahve seven biri için kahve koyabilirsiniz. Eğer her ikisini de eşit derecede seviyorsa bir paket kahve ve bir kutu egzotik çay çeşidi ekleyebilirsiniz. Bunların yanı sıra tatlı atıştırmalıklarla da hediyenize lezzet katabilirsiniz.

 

Hayallerinizdeki hediyeyi böylesine kolay hazırlamak ve sevdiklerinizi tamamen onları yansıtan hediyelerle şaşırtmak için Muhiku’yu ziyaret edebilirsiniz: https://muhiku.com/

 

Bakmadan Geçme