MHP'ye 3 mahalleden büyük destek

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı ve milletvekili adayları, 24 Haziran seçimlerine 4 gün kala çalışmalarını artırarak sürdürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı ve milletvekili adayları, 24 Haziran seçimlerine 6 gün kala çalışmalarını artırarak sürdürüyor.

Çarmuzu, Kiltepe ve Beydağı mahallelerinde vatandaşlarla buluşan MHP Malatya milletvekili adayları ile parti yönetimi, mahalle sakinleri ile bir araya geldiler. Katılımın oldukça yüksek olduğu mahalle ziyaretlerinde konuşan MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, mahalle sakinlerinden destek isteyerek "24 Haziran seçimleri Türkiye'miz açısından son derece önemlidir ve bir beka meselesidir. Türkiye'nin geleceği, ülkemizin teminatı Cumhur İttifakı'nda ve Milliyetçi Hareket Partisi'ndedir. Bu nedenle vatandaşlarımızdan sandığa giderek, Cumhur İttifakı'na ve MHP'ye oy vermelerini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra mahalle sakinlerine hitap eden Milliyetçi Hareket Partisi Malatya milletvekili adayı Ömer Ekici, bölgeye hizmet sözü verdiği konuşmasında "Yıllarca Kiltepe'de ikamet ettim. Yani sizlerden biriyim. Allah'ın nasip etmesi ve sizlerin teveccühü ile seçilmemiz halinde tüm enerjimizi bölgemize hizmet için kullanacağmıza söz veriyorum" ifadelerine yer verdi.

Malatya'da uzun yıllar MHP il başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatan milletvekili adayı Ömer Ekici, "Malatya'mızın sorunlarını çok iyi biliyor ve yakından takip ediyorum. Siz değerli mahalle sakinlerinden 24 Haziran seçimlerinde vatana, millete ve bayrağımıza sahip çıkmanızı ve MHP ile Cumhur İttifakı'na destek vermenizi rica ediyorum" dedi.


 

Bakmadan Geçme