MHP'li Ekici: Sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağım

24 Haziran seçimlerine doğru yaklaşıldıkça, partilerin ve milletvekili adaylarının çalışma temposu da giderek artıyor. MHP Malatya Milletvekili Adayı Ömer Ekici, bu tempoyu daima yükseklere taşıyarak, canla başla çalışan adayların başında geliyor.

MHP Malatya Milletvekili Adayı Ömer Ekici, daha ilk günden sözünü ettiği "Sıkmadık el, girmedik gönül, ulaşılmadık gönüldaş bırakmayacağım" sloganıyla seçim çalışmalarına devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinden başlayıp sahur vaktine kadar halkın içinde, vatandaşları dinleyen MHP'li aday Ömer Ekici, dün gece sahurun ardından sabah namazı sonrasında MOTAŞ'ı ziyaret etti. Ekici ve beraberindeki çalışma heyeti, MOTAŞ'ta görev yapan araç sürücüleriyle hasbihal etti. MHP Milletvekili Adayı Ekici, burada yaptığı konuşmada, "Sorunlarınızı biliyorum, ben sizden biriyim. Sabahın ilk ışıklarıyla yola revan oluyorsunuz. Okula giden kardeşlerimizin, işe yetişmek isteyen kardeşlerimizin telaşına ortak oluyorsunuz. Sizin hakkınızı ödeyemeyiz. Buraya bir ağabeyiniz olarak sizlerin desteklerini almak için geldim. Desteklerinizle Malatya'nın teminatı olmaya adayız." dedi.

MOTAŞ çalışanları da Ekici'nin duyarlı davranışına teşekkür ederek, "Daha önce hiçbir siyasetçi bizimle böyle yakında ilgilenmedi. Cumhur İttifakı'nı destekliyoruz, sizi de çok seviyoruz. Malatya'nın sizin gibi özü sözü bir olan, mevki makam gibi derdi olmayan, tek derdi Vatan olan siyasetçilere ihtiyacı var" ifadelerine yer verdiler.

Haber-Foto: Kayısı Haber - kayisihaber.com

Bakmadan Geçme