MHP İl Başkanı Bülent Avşar:

Yeşiltepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özcan Gözene ve Yönetim Kurulu Üyeleri MHP İl Başkanı Bülent Avşar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Avşar, Yeşiltepe ve Malatya için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Yeşiltepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özcan Gözene ve Yönetim Kurulu Üyeleri MHP İl Başkanı Bülent Avşar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Avşar, Yeşiltepe ve Malatya için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Bülent Avşar, “5 Kasım seçimlerimizde delegelerimizin büyük teveccühü ile bizi bu kutsal göreve getirdiler. Rabbim bizleri utandırmasın. Yeşiltepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özcan Gözene başta olmak üzere tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızın çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Hayır işlerinde, sosyal alanda, eğitimde yapmış olduğunuz başarılı çalışmalar için bir Yeşiltepeli olarak gurur duyuyorum. Bundan sonraki süreçte, MHP İl Başkanlığı olarak elimizden ne geliyorsa, doğup büyüdüğümüz şirin beldemiz için yapmaya hazırız. Kısa zaman içinde hem derneğimizi hem de Yeşiltepeli vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz” şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanlığı’na getirilen Bülent Avşar’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Yeşiltepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özcan Gözene ise, “Malatyamıza hayırlı hizmetler getirmesini diliyorum. Sizlerin de Yeşiltepe’ye güzellikler katacağından eminim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından MHP İl Başkanı Bülent Avşar’a tablo hediye edildi.

Bakmadan Geçme