MESOB'dan Baroya hayırlı olsun ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanlığını Şevket Keskin Baro Başkanı Enver Han'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz ay yapılan Malatya Barosu seçimlerinde yeniden başkan olarak seçilen Enver Han’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği bu kapsamda Enver Han’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, ”Baro başkanımızın seçilmesinden dolayı kendisini kutluyorum. Malatya'da büyük kurumda güzel bir makamda ve Malatya’nın adaletini temsil eden bir makama geldiniz. Ben bütün kalbimle sizin başarılı olacağınızı, Malatya için çalışacağınıza ve özelikle adaletten şaşmayacağınızı bildiğim bir arkadaşsınız size ve yönetiminize başarılar diliyorum ” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Enver Han ise, ” Benim için esnaf deyince babam akla geliyor, ağabeylerim akla geliyor, ailem aklıma geliyor. Ben şoför esnafın çocuğuyum, esnafın derdini çok iyi bilirim yaşadıkları sıkıntıları çok iyi bilen biriyim ve esnaf çocuğu olduğum içinde her zaman gurur duyarım. Benim Malatya’da aldığım ilk vekalet şoförler ve otomobilciler odasını vekaletiydi bu da benim için anlamlıdır ve bundan dolayı duygusal bağ taşırım. Bugün halen MESOB hukuk işlerini benim bürom yürütmektedir” ifadelerini kullandı.

Baroların adaletten yana hukukta yana olduğunu söyleyen Han,” Bağımsız yargı ve bağımsız savunmadan yana bunda ödün vermeyeceğimizi tehmin ederiz. Bizim için siyaset 2. plandadır siyaset bizim için yoktur. Çünkü bulunduğumuz makam yargı kurumudur. Yargı kurumlarının gereklerini yerine getiriyoruz ”diye konuştu.

Yorumlar 2

Bakmadan Geçme