MASKİ'den muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Arapgir'de muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Arapgir’de muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Arapgir Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı İrfan Kaya, ilçede yaptıkları hizmetlerle ilgili muhtarlara bilgi verdi, 2017 yılında yapılan yatırımları anlattı. Toplantıda konuşan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı İrfan Kaya, "MASKİ Genel Müdürlüğü içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmaları kapsamında Arapgir’e toplamda 17,8 milyon TL olan 136 kilometrelik altyapı yatırımlarını gerçekleştiriyor. Arapgir ilçesi genelinde maliyeti 2,3 milyon TL olan 33 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarımızı tamamladık. İlçede yaptığımız yatırımlarla altyapı sorununun önüne geçiyoruz. Malatya genelinde güçlü yatırımlar yapıyoruz. Sağlam altyapı ile sağlam gelecek inşa ediyoruz. Arapgir İlçemizde içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarımız tamamlandığında ilçemiz sağlam altyapı ve temiz bir çevreye kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı.

Arapgir Belediye Başkan Yardımcısı Basri Aknar ise toplantıya katılım sağlayan tüm mahalle muhtarlarına ve MASKİ yetkililerine teşekkür ederek, toplantının ilçe genelinde yaşanan ve su ve altyapı ile alakalı bazı sıkıntıların çözümü için büyük bir önem ifade ettiğini belirtti.

Bakmadan Geçme