Malatya'da silahlı kavga: 1 ölü

Malatya'da yaşanan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Polis olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Malatya’da yaşanan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Polis olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga eden taraflar bu sabah Çavuşoğlu Mahallesi Boztepe Caddesi üzerindeki bir kahvehanede karşılaştı. Yeniden başlayan kavgada 43 yaşındaki Veysel Bilen açılan ateş sonucu ağır yaralandı.

İsmi öğrenilemeyen zanlı olaydan sonra kaçarken, çevredekilerin durumu sağlık ekiplerine bildirmesi ile olay yerine gelen 112 ambulansı yaralıyı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Veysel Bilen hayatını kaybetti.

Olayın ardından polis ekipleri kaçan zanlının yakalanması için geniş çaplı inceleme başlatırken, kavganın yaşandığı cadde güvenlik çemberi ile kapatıldı. Olay yerinde çok sayıda boş kovana rastlandı. Park halindeki bir aracın camı isabet eden mermi nedeniyle zarar gördü. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Sanayide tamirci olduğu öğrenilen Veysel Bilen’in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme