Malatya Tanıtım Günleri devam ediyor

Malatya Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri kapsamında açılan Battalgazi Belediyesi standı yoğun ilgi görüyor.

Malatya Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri kapsamında açılan Battalgazi Belediyesi standı yoğun ilgi görüyor.

Malatya Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri kapsamında açılan Battalgazi Belediyesi standına, siyasilerin, bürokratların, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra İstanbul’da yaşayan Malatyalılar ve çok sayıda vatandaşın ilgisini görüyor. Battalgazi ilçesinin tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtıldığı Battalgazi Belediyesi standına gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Yeni Kapı ruhuna uygun bir açılış gerçekleştirdik. Her siyasi partinin milletvekilleri, Malatyalı milletvekillerimiz, her düşüncedeki sivil toplum örgütlerimizin, her düşüncedeki insanlarımız Malatya ortak paydasında birleşmiş ve Malatya’nın Tanıtım günlerine katılım göstermişlerdir. Bu Malatya Tanıtım günlerinde Battalgazi tanıtımları hakikaten bu günler içerisinde çok yoğun bir ilgi görmüştür. Bu anlamda bütün hemşehrilerimi kutluyorum. Ayrıca sadece burada yaşayan Malatyalılar değil, Malatyalıların komşusu, Malatya’da görev yapmış ki başta Vasip Şahin bey olmak üzere ve Malatyalılara şu veya bu şekilde hısım akraba olmuş kişiler, bütün Belediye Başkanlarımız, sivil toplum örgütlerimizin başkanları, bürokrasideki temsil noktasında olan insanlarımız bu tanıtım günlerine yoğun ilgi gösterdiler. Özellikle de İstanbul’da oturan değerli hemşehrilerimizin de büyük yoğun ilgi alakalarını gördük. Sabahtan bu zamana kadar bir ev sahipliği hüviyeti içerisinde gelen misafirlerin ağırlanıp uğurlanmasında hakikaten büyük bir misafirperverlik örneği gösterdiler. Bu inceliği gösteren bütün hemşehrilerimi kutluyorum. Ayrıca bu organizasyonu yapan MADEF başkanı ve değerli yönetim kurulu üyelerini kutluyorum. Bu tanıtımın da Malatya’ya hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme