Malatya hava durumu: Hava sıcaklıkları düşecek

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son hava tahmin raporuna göre, Malatya'da sıcaklıklar 5-8 derece dolaylarında düşecek.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Malatya'da Çarşamba günüden itibaren sıcaklıklar 5 ila 8 derece arasında azalacağı ve mevsim normallerinin altına düşeceği uyarısında bulundu.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre “Son meteorolojik değerlendirmelere göre, bölgemiz Elazığ, Malatya, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman illeri genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının 16.11.2016 Çarşamba gününden itibaren hissedilir derecede (5 - 8 °C) azalacağı ve mevsim normalleri civarına ve altına düşeceği tahmin edilmektedir. Sıcaklık düşüşüyle beraber gece ve sabah saatlerinde lokal olarak yer yer hafif şiddette buzlanma ve don olayı ile birlikte sis veya pus hadisesinin de görülebilir” denildi.

Ayrıca yapılan açıklamada vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklar ile oluşabilecek sağlık sorunlarına karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısı yapıldı.

Bakmadan Geçme