Malatya Emniyeti Huzur Uygulamasının sonuçlarını açıkladı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü 23 Ağustos'ta tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da da 'Huzur uygulaması 7' adı altında yapılan denetimlerin sonuçlarını paylaştı. Emniyetten alınan bilgilere göre, yapılan denetimlerde 15 kişi yakalanırken toplam 21 bin 70 TL ceza kesildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü 23 Ağustos’ta tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da ‘Huzur uygulaması 7’ adı altında yapılan denetimlerin sonuçlarını paylaştı. Emniyetten alınan bilgilere göre, yapılan denetimlerde 15 kişi yakalanırken toplam 21 bin 70 TL ceza kesildi.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğünce genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ve terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi amacıyla 23 Ağustos’ta “Türkiye Güven Huzur Uygulaması 7” adı altında Türkiye genelinde umuma açık yer ve sabit yol uygulamasının yapıldığı hatırlatıldı.

Açıklamada, bu kapsamda Malatya’da da 50 ekip, 179 personel, 1 arama köpeği ile 32 sabit nokta ve il ve ilçe merkezlerinde belirlenen umuma açık yerlerde yapılan denetleme sonucu bin 213 şahsın sorgulandığı, aranan 15 şahsın yakalandığı, 1 şahıs hakkında adli/idari işlem yapıldığı, 492 aracın kontrol edildiği, 29 araca cezai işlem uygulandığı ve 21 bin 70 TL ceza kesildiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, yapılan uygulama sonucunda 100 paket kaçak sigara da ele geçirildiği bilgisi verildi.

Bakmadan Geçme