Malatya'da otobüs ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Malatya'da özel halk otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Malatya’da özel halk otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, Battalgazi ilçesine bağlı Hamınçiftliği Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İ.G. idaresindeki 44 H 0001 plakalı özel halk otobüsü ile M.B. yönetimindeki 27 KT 747 plakalı otomobil Battalgazi yolu üzerindeki kavşak içerisinde çarpıştı. Araç sürücülerinin yara almadığı kazada otobüste yolcu olarak bulunan M.I. ile M.T. hafif şekilde yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar 1
Nadide eren 10 Haziran 2020 16:15

SORU: Başkan’ım 15 ay içinde neler yaptığınızı tekrar sormak istiyorum. CEVAP: YOK, KIVIRMA POLİTİKASI, GEÇİŞTİRME POLİTİKASI. Neden mi ? ÇÜNKÜ HİÇBİR ŞEY YAPMADI MALATYAYA, ARAÇ FAZLA DEDİ İHALELERİ CEZALI İPTAL EDİP YANDAŞLARINDAN İHALE ALDI MALATYAYI ZARARA UĞRATTI. SAYAÇLARDA ZARARA UĞRATTI KAR ETTİK DİE YALAN KONUŞUYOR. GÖZ GÖRE GÖRE DOĞRU CEVAPLAR VERMİYOR ! GAYRİ RESMİ OY VARMIŞ BİDE !!! AK PARTİ MHP OYLARI TOPLAMI BİLE YERLERDE SENİN OYUN. TARİHİN EN DÜŞÜK OYLARINDAN BİRİNİ ALMIŞSIN. MALATYAYA ÇOK YAZIK OLUYOR ÇOOOK

Bakmadan Geçme