Malatya Arena Stadı yüklenicisinden tepki

Malatya Arena Stadı yüklenici firma yetkilisi Erdoğan Büber yazılı bir açıklama yaparak, çelik bölümünde çalışan işçilerin alacaklarından dolayı işi durdurdukları yönünde çıkan haberleri yalanladı.

“BİSER İnşaat’ın kimseye 1 kuruş bile borcu bulunmamaktadır”

BİSER İnşaat yetkilisi Erdoğan Büber, çıkan haberlere tepki göstererek, “Bu haber doğru bir haber değildir. BİSER İnşaat’ın kimseye 1 kuruş bile borcu bulunmamaktadır. Bu haberin kaynağı, dayanağı nedir bilmiyorum ama gerçek dışı ve ticari itibarımızı lekeleyici bir haber olduğundan hukuki anlamda hakkımızı arayacağız” dedi.

"Çalışmalar devam ediyor"

BİSER İnşaat'tan yapılan açıklamada, “Biz Malatya Arena Stadı’nın tamamlama ihalesini aldıktan sonra büyük bir titizlik ve hızla işe koyulduk. Allah’a hamd olsun beklentilerin üzerinde bir hızla stadı bitme seviyesine getirdik. Ancak firmamızla ilgili çıkan bir haber bizi fazlasıyla üzdü. Güya biz zamanında ödeme yapmadığımız için çelik işiyle uğraşan işçiler iş durdurma yoluna başvurmuşlar. Bu haberi duyunca beynimden vurulmuşa döndüm. Kim böyle bir haberi yapar, hangi maksatla yapar anlamak mümkün değil. Malatya Arena Stadı’nda çalışmalar gün boyu devam ediyor. Merak eden varsa gelsin buraya biz yokken herhangi bir çalışanımıza sorsun, firmamızdan alacağı var mı, yok mu diye. Bu haber doğru bir haber değildir. BİSER İnşaat’ın kimseye 1 kuruş bile borcu bulunmamaktadır. Bu haberin kaynağı, dayanağı nedir bilmiyorum ama gerçek dışı ve ticari itibarımızı lekeleyici bir haber olduğundan hukuki anlamda hakkımızı arayacağız. Burada daha önce iş yapan Malatya Vinç isimli bir şirketin kendi çalışanlarına olan borçlarından dolayı bir sıkıntı yaşanmış. Ancak bu bizimle alakalı değil. BİSER İnşaat ekonomik olarak çok iyi durumda ve her zaman büyük işlere talip bir firma” denildi. 

Bakmadan Geçme