Malatya 1.Amatör Küme Futbol Ligi başlıyor

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nin 27 Kasım Pazar günü başlayacağını ifade ederek, ligde mücadele edecek olan bütün takımlara başarılar diledi.

Federasyon binasında açıklamada bulunan Özdemir, Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Liginin 27 Kasım Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacağını belirtti. Özdemir, "1. Amatör Küme Büyükler Ligimiz her sezon büyük bir heyecana sahne oluyor. Bu sezonun yine zevkli ve çekişmeli müsabakalara sahne olacağına inanıyoruz" dedi. Malatya amatör futbolunun iyi bir seviyede olduğunu dile getiren Özdemir, "Malatya Amatör Futbol Ligi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki ligler arasında önem taşıyan heyecanlı bir lig durumunda. Liglerimiz büyük bir çekişme ve heyecana sahne oluyor. Yeni sezon öncesinde bütün takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

“1 Nolu Saha 1.Amatör Küme maçlarına yetişecek”

Özdemir, Yeşiltepe’de devam yenileme çalışmaları devam eden 1 Nolu sahanın da yeni sezon maçlarına ev sahipliği yapacağını kaydederek, “Sahamızda en son sentetik zemin serildi. Ortaya çok güzel bir kompleks çıktı. 1 Nolu Saha bir aksilik olmazsa 27 Kasım’da başlayacak 1.Amatör Küme maçlarına yetişecek” diye konuştu.

Bakmadan Geçme