Kurban Bayramınız kutlu olsun!

Kayısı Haber İmtiyaz Sahibi, işadamı ve MTSO Meclis Üyesi Hakan Er, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Kayısı Haber İmtiyaz Sahibi, işadamı ve MTSO Meclis Üyesi Hakan Er, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Hakan Er Kurban Bayramı mesajında "İslam'ın gönül zenginliklerinden biri olan Kurban Bayramını, dört gün boyunca idrak edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk Milleti olarak, her zamankinden daha fazla birliğe, dirliğe ihtiyaç duyduğumuz bu zamanda, bayramlarımız bizim imdadımıza yetişiyor ve sıkılmış canlara, daralmış ruhlara, bunalmış kalplere adeta yaşam ve huzur vesilesi oluyor." ifadelerine yer verdi.

Arakan'daki Müslümanlara yapılan soykırım, işkence ve zulme vurgu yapan İşadamı Er, "Bayramlarımız elbette ki mutluluğun, sevincin ve coşkunun simgesidir. Bayramlarımızı bayram yapan unsurlardan biri de hiç şüphesiz ki bu sevinç ve coşkudur. Ancak ne acıdır ki, İslam coğrafyasında yaşananlar, bu coşkumuza, bu sevincimize tabir yerindeyse bir hançer gibi saplanmaktadır. Kurban Bayramının arefesinde, Arakan'da yaşanan zulüm, soykırım ve alçaklık, asırlarca mazlumlara hâmilik yapmış Yüce Türk Milleti'nin her ferdi gibi, bizleri de derinden üzmüş ve yaralamıştır. Hunharca katledilen, akla gelmedik işkencelere maruz bırakılan Arakanlı din kardeşlerimize yapılan zulmü ve zalimleri, Yüce Yaradan'a "Kahhar" ism-i şerifini zikrederek havale ediyoruz. Cennet vatanımız Türkiye'mizin, bu konudaki hassasiyeti, kardeşlerine yardım elini uzatmaya çalışması, uluslararası arenada Arakan'ın sesi olmaya gayret etmesi, Türk Milleti'nin nasıl bir ruh derinliğine sahip olduğunun bir resmi olmakta ve bizlere bir nebze de olsa umut vermektedir. Yüce Allah'tan niyazımız odur ki, akan kurban kanları, Arakan'daki mazlumların kanları ile buluşsun ve zalimler, bu kanda boğulsun." şeklinde konuştu.

Hakan Er mesajına şu temennilerle son verdi:

"Bu duygu ve düşüncelerle idrak ettiğimiz Mübarek Kurban Bayramının, size, ailenize ve tüm sevdiklerinize huzur, mutluluk ve esenlik getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyor, Aziz Türk Milleti'nin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum."

Hakan ER
İşadamı - MTSO Meclis Üyesi

Bakmadan Geçme