Kredisiz Ev Nasıl Alınır? 

Bankaların vermiş olduğu kredilerin yanı sıra birçok kişi kredisiz ev almanın yollarını arıyor. Bu nedenle kredisiz ev veren firmalar daha fazla ilgi görürken bankalara olan ilgiler oldukça azalıyor. 

Kredisiz Ev Nasıl Alınır? 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bankaların vermiş olduğu kredilerin yanı sıra birçok kişi kredisiz ev almanın yollarını arıyor. Bu nedenle kredisiz ev veren firmalar daha fazla ilgi görürken bankalara olan ilgiler oldukça azalıyor. Kredisiz ev sahibi olmak isteyen bireyler uygun ödeme koşullarına sahip olabilmek adına yüksek tutarlarda ödemeler yapmak zorunda bırakıldığı için günümüz koşullarında ev sahibi olmak da oldukça zorlanıyorlar. 

Bu nedenle kredisiz ev al seçeneği ile birlikte internet üzerinden başvuru yapabilecekleri Birevim firması yapmış olduğu indirimler ve kampanyalar sayesinde herkesi ev sahibi yapabilmek adına genel bir ağ oluşturmuş durumdadır. Aynı zamanda kredisiz ev almak isteyen tüm bireyler başvurularının sonucunda mevcut bir havuz içerisine girerek binlerce insanla birlikte istedikleri şekilde ödemelerini gerçekleştirebilir ve ev sahibi olabilir. 

Bunun için başvuru evraklarının tamamlanması ve kişinin hangi eve sahip olacağını öncesinden belirlemesi yeterli oluyor.  Örneğin mevcut bir tutardaki ev alınmak isteniyor ise ona uygun peşinat ve ödeme planı oluşturulabiliyor.  Kredisiz finansman hizmeti veren firma aynı zamanda kişiye özel ödeme koşullarını göz önünde bulundurarak belirli bir ay içerisinde evin teslimatı konusunda garanti verebiliyor.

Çekilişli ya da Çekilişsiz Ödeme Seçenekleri

Çekilişli ya da çekilişsiz olarak yapılan prosedürler gereği tüm sözleşmeler tamamen bireyin kendi ihtiyacını belirlemesi ve isteği doğrultusunda sağlanan bir işlemdir.  Bu nedenle kredisiz ev alma işlemi Birevim firması sayesinde oldukça kolaylaşmıştır. 

Ev alabilmek için öncelikle ne kadar peşinat verileceği belirlenmelidir.  Bu tutar tamamı ile satın alacak kişiye aittir firma herhangi bir öneride bulunmaz. Daha sonrasında kişi aylık ne kadar tutar ödeyebileceği ne kendisi belirlemeli ve kaç ay taksit yapılabileceğini müşteri temsilcisi ile görüşmelidir.

Dosya Masrafları ve Ödeme Planları

Müşteri temsilcisi alınacak dosya masrafını öncesinden kişiye iletir. Yaşanabilecek her türlü olumsuzluklara karşı hem firma hem de birey kendisini güvence altına almak adına sözleşme imzalar. Bu sözleşmeler iki nüsha şeklinde düzenlenir biri alıcıda biri ise firmada kalır. Sözleşmenin karşılığı olan tutara ulaşıldığı andan itibaren kişi ev alabilmek için aranır.

Aynı zamanda yüksek oranda taksit ödeyen kişiler 12 ay 24 ay ya da 48 ay gibi uzayabilen seçenekler sayesinde kısa sürede ev sahibi olabilir ve kira öder gibi evde otururken de taksit ödeyebilmeleri mümkündür. Bu durum en çok faizsiz gayrimenkul almak isteyen orta yaş üstü kişilerde oldukça mutlu eden bir haberdir. 

Sözleşme ve Satın Alma

Birevim finansman hizmetinden yararlanabilmek için birevim.com/kredisiz-ev/  internet adresini tıklayabilirsiniz. Güvenle  yapabileceğiniz bu sözleşmeler uzun vadede ev almanız için atacağınız bir adımdır.  Aynı zamanda aynı sistem ile araç sahibi olmak daha mümkün olur. Bunun yanı sıra danışmanlık ofislerine giderek de yine faizsiz ev alma seçeneklerini değerlendirme imkânı da bulunur.

 

 

Bakmadan Geçme