Kiraz'dan Çevik Kuvvete başsağlığı ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne başsağlığı ziyaretinde bulundu.

İl Başkanı Kiraz, ziyarette geçtiğimiz hafta İstanbul’da PKK tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıda 37’si polis toplam 44 kişinin şehit düşmesinden dolayı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Emniyet Amiri Ramazan Saruhan ve Çevik Kuvvet polislerine başsağlığı dileyerek taziyelerini iletti.

Saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılarla ise acil şifalar dileyen Kiraz, her daim emniyet güçlerinin yanında olduklarını kaydetti.

Çevik Kuvvet emniyet teşkilatı içerisinde özel bir görev üstlendiğinin altını çizen Kiraz “En zor görevleri sanırım Çevik Kuvvet yerine getiriyor. Bu anlamda ben başta Çevik Kuvvet Polislerimiz olmak üzere tüm emniyet mensuplarına teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyorum. Biz her zaman polislerimizin yanındayız ve onların destekçisiyiz” dedi.

Terörün her zaman karşısında olduklarını da belirten Kiraz, “Bütün terör örgütlerini lanetliyoruz. Terörle mücadele konusunda ve terörü bitirme noktasında sizlerle birlikte her türlü mücadeleyi vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Anlamlı ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Kiraz ve partililere teşekkür eden, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Emniyet Amiri Ramazan Saruhan ise, “Biz görevimizin başındayız, her zaman canla başla vatanımızı savunacağız. Biz her zaman vatan için canımız vermeye hazırız, onlara da meydanı bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar 3

Bakmadan Geçme