Keyfe Bak!

Malatya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nün bahçesinde mangal yakılması mahalleliyi kızdırdı.

Malatya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün bahçesinde mangal yakılması mahalleliyi kızdırdı.

Yaklaşık 2 ay önce yeni yapılan hizmet binasına taşınan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü çalışanlarının kurumun bahçesinde mangal keyfi yapması tepki çekti.

Koronavirüs pandemisinden dolayı piknik alanlarında dahi mangal yakmanın yasak olduğu bir dönemde kamu kurumu bahçesinde mangal yakılması Kurumun ne kadar keyfi yönetildiğini ortaya çıkardı.

Ülkenin bu ekonomik şartlarında aylarca evimize bir kilo et dahi girmemişken Tapu Müdürlüğünün bu mangal keyfi öncelikle çok ayıptır diye ifade eden mahalle sakini O.Y tepki gösterdi:

“Bu kadar rahatlık olabilir mi? Memleketin hali ortadayken, esnaflarımız faturalarını ödeyemez haldeyken devletimizin kurumunun bu hali çok üzücü.”

“VALİ BEY DERHAL GÖREVİNİ YAPSIN”
Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün bahçesinde mangal keyfine soruşturma açılması gerektiğini ifade eden mahalleli M.T ise, “Vali Beyi derhal göreve çağırıyoruz. Bu mangal görüntüsü kurumun nasıl yönetildiğini gösteriyor” dedi.

Cengiz Topel Caddesi’nde yeni yapılan binaya taşınan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün bahçesindeki mangal görüntüleri bugün mahalleli tarafından kayda alındı.

YEMEK FİRMASI MANGAL YAPMIŞ
Yaptığımız haber sonrasında Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nde çalışan kaynaklarımızın bilgilerine göre yapılan mangalın yemek şirketinin yaptığı ve çalışanlarla alakası olmadığı bildirildi.

Ama bir kamu kurumunun bahçesinde yemek şirketi de olsa mangal yapılmasının Kayısı Haber olarak doğru bulmadığımızı ve mahalleli tarafından en azından tepki verileceği ön görülmeliydi..
 

Mahir Temur- Kayısı Haber

Yorumlar 28
Vatandaş 02 Nisan 2022 04:20

Orada çalışan insanlar da yemek yemek zorunda,kendi imkanları ile birseyler yapmaya çalışmışlar,daha ekonomik bir şekilde karınlarını doyurmalari ayıp mı..

Mustafa B. 14 Şubat 2022 22:25

Mahir | 14 Şubat 2022 21:40 Yorum sahibi arkadaş sen sanırım haberin içeriğini anlamamışsın, okuduğunu anlayamadığın için ki KPSS den 30 bile alacak düzeyde değilsin, Senden bekliyoruz nasıl geliştirecekler bari önerilerini yazsaydın, nimetle de dalga geçme lütfen.

Mahir 14 Şubat 2022 21:40

Bu haberi yapan taş mı yiyor acaba çok merak ettim. Adamlar tavuk yemiş. Sanki dersin NUSRET gelmiş. Yaw geliştirin biraz kendinizi. Kpss den 30 alıp atanamayıp gıcıklık olsun diye yapılmış haber gibi.

Mutlu mutsuz 14 Şubat 2022 21:36

Yorumlardan gayet iyi anladık personel cebinden yiyor yazık çok üzüldüm madem size ekstra etkinlik var gidin orduzuya orada yapın millet evine ekmek götürmüyor mangalın ateşi sizi sarmış sanırım benim param varsa için de halktan biri olarak haram olsun...

mahalle sakini 14 Şubat 2022 20:54

Haber yorumlarını okudum, belli ki çoğu tapunun personelleri amirleri tarafında haydi yorum yapın habere diye yazılmış çünkü cümleler birbirine çok benziyor, yorumda biri sıralamış bir bir.. neyse. Tapunun kamu yararına nasıl bir faydası var hala anlamış değilim, milletin kendi evi ve arazisi üzerinde tonlarca para tahsil ediyor. Kamu hizmeti yapan bir kurum değil vatandaşın parasını almaktan başka bir işe yaramıyor, güzelim bina keşke okul kütüphane olsaydı. vesselam.

Onur kürşad 14 Şubat 2022 19:38

Hiç kimseye hiç bir şey sormadan, işin aslını astarını araştırmadan böyle bir haber yaparak kurumun itibarını zedeleme hak ve hürriyetini nereden alıyorsunuz? İşinizi düzgün yapın kayısı haber. Yemek şirketinin yaptığı ve kurum çalışanlarının parasıyla yediği bir yemeyi, bu şekilde pişirerek piyasaya sunmak olmaz. Çamur at izi kalsın. Oh ne güzel.

Ali 14 Şubat 2022 18:14

Mahir bey, her zaman takdir ettiğim bir gazetecisiniz ama bu haberi araştırmadan yapmışsınız, öğrendiğime göre tapu kadastro müdürlükleri yemek şirketi ile anlaşmışlar memurun maaşından kesilen yemek paraları ile ihaleyi alan firma bugünkü menüde tavuk pirzola mangalda yapılmış, kurum ile herhangi bir ilgisi yok. Fotoğrafların çekildiği açı bitişikte bulunan başka bir kurum yani vatandaş fotoğraf çekmemiş, keşke araştırsaydınız. Vatandaşın mülkiyetine devlet güvencesi veren bir kurum bu şekilde haber olmasaydı. Vesselam

Ahmedo 14 Şubat 2022 18:14

Ülkenin geldiği duruma bak! Devlet binasının önünde özel firma da olsa mangal yakmışlar tüm mahalleyi mangal dumanına boğmuşlar halen mahalleli adına sanki rahatsız olmamış gibi yorumlar yapıyorlar. Tapu ve mangal aynı cümlede yer alıyor ve bunlar biz kendi paramızla yaktık diyorlar! Şu düzeye bakın. Şu rahatlığa bakın...Başlarında müdür olmayan bir kurum!!!!

İsa 14 Şubat 2022 18:11

şu yorumlara bakıyorumda çoğu çlışan.utanmadan kamunun bahçesinde mahallenin gözü ününde mangal yakmışlar halen üstte çıkıyorlar.şehrin ortasında evininiz bahçesinde mangal yapsanıza...

Cahil Savar 14 Şubat 2022 18:11

Memur cebinden yiyor bu bir, yemek firmasının programıdır bu liste bu iki, tüm faturaları memur farklı tarifeden ödemiyor bu üç, kimse kimseye işini öğretmesin herkes görevinin başında bu dört, bu bir parti veya kutlama değildir öğle yemeğidir bu beş, ayrıca idareciler koronavirüs tedbirleri kapsamında memuru dolayısıyla dışarı göndermeyerek sağlığını korumuştur bu da altııı... Haberiniz izahtan vares ve mesnetsizdir...

Abuzer Baydemir 14 Şubat 2022 18:08

Mangal yapılan yerde tinerciler cirit atarken kimse rahatsız olmadı,Mangalı memurlar değil yemek firması memurların parasıyla yakmış mahalleli olarak bu olaydan rahatsızlık duymadık herkese afiyet olsun.

Şila 14 Şubat 2022 18:02

Adamları esrar partisinde yakalamış gibi haber yapmışsınız.Adamlar antikor pişirmiş yiyorlar helali hoş olsun

Aç Adam 14 Şubat 2022 17:57

Mangal yapmış olmaları önemli değil sanki dansöz oynatmışlar gibi haber yapmak doğru değil. Ama mangalda ne pişirdiklerini merak ettim. Tavuk kanat ise sorun yok.

Ali diyarbakir 14 Şubat 2022 17:40

Memur parasını vermiş yemiş.... 1.ayrıca heryerde mangalda gayet serbest nerde varmış mangal yasağı o geçen sene idi... 2.haber sanki devletin parasıyla mangal yapılmış gibi lanse edilmiş 3.Tkgm derhal haberi yapana dava açmalı basın lisansı iptal edilmeli bu haber değil mahalle dedikodusu 4. Memnun olmayanlar devlet parasıyla verilen davetlerde yemek yemeye alisanlardir 5.Mangalı yiyenlere afiyet olsun.

Mahmut 14 Şubat 2022 17:10

Bu yemek şirketi halk günleri yapmiyor mu. Halkıda düşünsünler hep bana rap bana olmaz.bıktık yaa

Feti 14 Şubat 2022 17:08

bugün cengiztopelden geçtim.bilseydim öğle saatinde geçerdim,dumanından faydalanırdık

Alikanlı 14 Şubat 2022 17:03

Memurun kendi parasıyla yemek firmasından yediği yemeğin kimi rahatsız ettiği resimlerin çekilme açısından belli oluyor zaten suçu mahalleli ye atmanın bir manası yok. Heber değeri dahi olmayan bir resim ile bir kurumu karalamanın kimseye faydası olmayacaktır.

mahmut ayaz 14 Şubat 2022 16:20

bu resmi haber yapan haber sitesine sormak lazım araştırmadan birinin attığı paylaşmak ne anlam taşıyor böyle habercilim mi olur aslını araştırmadan devletin kamu kurumunu haber yapmak ne demek oluyor yemek şirketi mengal yapmış burada şuçlu tapu personelimi ne alaka böyle habercilik olmaz kurumu kötülemek malatya yı kötülemek kimseye fayda sağlamaz

MUSA 14 Şubat 2022 15:24

... birisi rastgele resim çekip atmış sorup soruşturmadan orada bir tane personel yok şirketin elamanları yemek yapıyor çamur at izi kalsın tapu ve kadastro personeli karalama kampanyası başka bir şey yok ortada resmi çekip basına veren madalya almayı planlamış galiba

Orhan Mersinli 14 Şubat 2022 15:21

Müdürlük personelinden haberin aslını öğrendim. Yeni binaya yemekhane yapılmış ve firma ilk gün olduğu için böyle bir yemek yapmak istemiş. Olayın Müdürlükle alakası yokmuş. Bu haberle ilgili sorun yaşarsınız.

Tta 14 Şubat 2022 15:15

Orada kendini bilmez birisi resim çekip kamu kurumunun adını kirletmeye çalışmış aklınca orada mangalı yapan yemek şirketi orada tapu ve kadastro personelini suçlamanın kimseye faydası yok boş bi karalama yapmış resmi çeken akılsız cahil

Malatyalı 14 Şubat 2022 14:39

Aslı astarı olmayan haber yapıp provakatörlük yapmayın ! Kurumun anlaşmalı olduğu yemek fabrikası bugün menüde mangal olduğu için yaptığı birşey herkes parasıyla yiyor kimse keyfi bişey yapmıyor

Adem babacan 14 Şubat 2022 14:36

Haber teyit edildimi gerçekten keyif mangalimiymis

Akif samatyali 14 Şubat 2022 14:32

Yakılan mangal memurun kendi maaşıyla yediği öğle yemeğidir öküz altında buzağı aramayiniz mangal dumanı çevreyi rahatsız etmiştir özür dilenmeli

Vatandaş44 14 Şubat 2022 14:31

Bu haberi yapmadan önce kurum yöneticilerine veya kurumda çalışan herhangi bir personele sordunuz mu bu ne keyif diye? Belki söyleyecek bir çift lafları vardır. Yargısız infaz konusunda üstümüze yok maalesef. Allah araştırıp soruşturmadan bu haberi yapanı da bu habere bilip bilmeden yorum yapanı da ıslah etsin. İşiniz gücünüz milleti karalamak!!!

Ahmet 14 Şubat 2022 14:27

Ya Mahir temur sen istiyorsun milletten herkes bir düzen kurmuş gidiyor neden bozuyorsun memurlara sorun yok özel olsa gör sen keyfi yeni bina kutlaması yapıyorlar sanırım Allah yardımcımız olsun

Peker 14 Şubat 2022 14:23

Mübarek 3 aylar döneminde millet oruç tutarken hiç yakışık almamış. Yani hiç beğenmedim bu haberin içeriğini. Hele devlet kurumu.

Mehmet KUTLU 14 Şubat 2022 14:00

Millet iyice sapıtmış malesef bu ne kirli görüntü hiç mi kurum aidatı yok da böyle işlere kalkısıyorlar MALATYANIN ADINI KİRLETMEYİ COK SEVİYORLAR YA

Bakmadan Geçme