Kemerköprü Mahallesine sıcak asfalt

Battalgazi Belediyesi tarafından Kemerköprü Mahallesi'nde yapılan yol genişletme ve dolgu çalışmasının ardından sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Battalgazi Belediyesi tarafından Kemerköprü Mahallesi’nde yapılan yol genişletme ve dolgu çalışmasının ardından sıcak asfalt çalışması yapıldı.

‘Battalgazi ilçesinde asfaltsız yol bırakmama’ hedefiyle çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı Kemerköprü Mahallesi’nde yol genişletme, dolgu çalışması ve son olarak sıcak asfalt çalışması yaptı. Mahalle sakinlerinden Ziya Kabadayı, yapılan hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yaklaşık 40 yıldır burada yaşıyorum. Allah belediyemizden razı olsun. Görüldüğü gibi sıcak asfalt dökülüyor. Daha önce buralarda tozdan dumandan ölüyorduk” ifadelerini kullandı. Fikret Kabadayı isimli mahalle sakini de, “Doğma büyüme buradayım. Şu ana kadar bu çalışmalar buraya ilk defa geliyor. Daha önceleri yollarımız çok bakımsızdı. Bu kanal yapıldıktan sonra halkımız da bu kanal tarafını terk etti. Yollar genişledi. Birkaç ay önce Battalgazi Belediyesi dolgusunu yaptı. Şimdi ise sıcak asfalt serimi yapılıyor. Gelen hizmetler çok güzel” dedi.

Bir diğer mahalle sakini İbrahim Kabadayı ise, “Burada doğdum, burada yaşıyorum. Böyle bir çalışmayı ilk defa gördük. Şehirlerarası yol gibi yola kavuştuk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinden Bedriye Kabadayı da, Başkan Gürkan’a teşekkür ederek, “Yapılan çalışmaları çok beğendik. Yapanlardan Allah razı olsun. Şimdiye kadar çocuklarımız okula giderken çamurdan ve tozdan topraktan çok muzdarip oluyorlardı, şimdi bu sorun ortadan kalktı” diye konuştu.

Bakmadan Geçme