Kaymakam Demirhan'a veda yemeği

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) Başkanı Mustafa Kırteke tarafından, Kars Vali Yardımcılığına tayini çıkan Akçadağ Kaymakamı Serdar Demirhan'a veda yemeği verildi.

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) Başkanı Mustafa Kırteke tarafından, Kars Vali Yardımcılığına tayini çıkan Akçadağ Kaymakamı Serdar Demirhan’a veda yemeği verildi.

MİM-DER Başkanı Mustafa Kırteke’nin Malatya merkezde bulunan ofisinde gerçekleşen organizasyona, Akçadağ Kaymakamı Serdar Demirhan, MİM-DER Başkanı Mustafa Kırteke, Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş, MİM-DER üyeleri, çok sayıda iş insanı ile bazı mahalle muhtarları katıldı.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Kaymakam Demirhan, “Akçadağ’da 2 yıl 7 ay çalıştım. Her günü severek çalıştım. Akçadağ’da bir gün bile şikayetçi olmadık, her günü severek Akçadağlılara hizmet, görev için vazifede bulunduk. Akçadağ mesleğim açısından yepyeni ufuklar açtı. Mesleğimizin getirmiş olduğu protokol kuralları etrafımıza bir duvar örüyor, bu duvardan bazen vatandaşa ulaşamıyoruz. Ama Akçadağ’da ilk defa bu duvarı yıktık ve oradan sadece vatandaşımızla kucaklaştık. Akçadağ’da devlet vatandaş kaynaşmasını en güzel şekilde sağladığımızı düşünüyorum. Bu mesleğim açısından bana inanılmaz bir manevi tatmin duygusu verdi. Görev sürem içerisinde bana yol arkadaşlığı yapan herkese teşekkür ediyorum. Tüm güzellikler Akçadağlıların olsun, Akçadağlıları her zaman en güzel duygularla hatırlayacağım” şeklinde konuştu.

Kaymakam Demirhan’a görev süresi içerisinde yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür eden MİM-DER Başkanı Mustafa Kırteke ise,"Değerli kaymakamız Akçadağ’da görev yaptığı süre içerisinde devlet millet kaynaşmasının en güzel örneğini sergiledi.Bu vesile ile şahsım ve hemşehrilerim adına kendilerine çok teşekkür ediyor yeni görevlerinde başarılar diliyorum, kendilerini hep hatırlayacağız" diye konuştu.

Bakmadan Geçme