Kaya MHP İl Başkanlığı adaylığından çekildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, 5 Kasım'da gerçekleştirilecek olan kongrede adaylıktan çekilerek mevcut başkan Ömer Faruk Kalı'yı desteklediklerini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, 5 Kasım’da gerçekleştirilecek olan kongrede adaylıktan çekilerek mevcut başkan Ömer Faruk Kalı’yı desteklediklerini açıkladı.

Dün düzenlediği basın toplantısı ile MHP İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, yaptıkları değerlendirme sonucu adaylıktan çekildiğini açıkladı. Kaya, yaptığı açıklamada “Malatya’mızda Ülkücü Hareketin birlik ve beraberliğini sağlamak, Milliyetçi Hareketin başarısına vesile olmak için, MHP İl Başkanlığı adaylığımdan bu saat itibariyle mevcut İl Başkanımız Dr. Ömer Faruk Kalı lehine feragat etmiş bulunmaktayım” ifadelerine yer verdi.

Kaya, açıklamasını “Dün olduğu gibi bundan sonra da bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin ve MHP Genel Merkezimizin emrindeyim. Yarın gerçekleşecek olan il kongremizin Malatya’mıza ve partimize hayırlı-uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan diliyor, saygılarımı sunuyorum” diyerek tamamladı.

Bakmadan Geçme