Kale Belediye Başkanı Akdemir'den, Başkan Karaman'a plaket

İstanbul'un Güngören ilçesi Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, beraberindeki heyet ile beraber Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir'i ziyaret etti. Başkan Akdemir, Karaman'a iki belediyenin ortak işbirliği ile yaptırılan Kale Toplum Sağlığı Merkezi Ek Bina Entegre Hastanesi'ne desteklerinden dolayı plaket verdi.

İstanbul’un Güngören ilçesi Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, beraberindeki heyet ile beraber Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir’i ziyaret etti. Başkan Akdemir, Karaman’a iki belediyenin ortak işbirliği ile yaptırılan Kale Toplum Sağlığı Merkezi Ek Bina Entegre Hastanesi’ne desteklerinden dolayı plaket verdi.

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Balcıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Turgay Gülşen ile Malatya’ya geldi. Malatya’yı gezen heyet daha sonra Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir’e ziyaret etti. Ziyaretin ardından Başkan Akdemir, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve beraberindekilere Kale Belediyesi ve Güngören Belediyesi işbirliğince yaptırılan Kale Toplum Sağlığı Merkezi Ek Bina Entegre Hastanesini gezdirdi. İnceleme gezisinin ardından Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, hastanenin yapılmasına katkı veren Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman’a plaket takdim etti.

Başkan Cemal Akdemir, konuklarına daha sonra tarihi eserlerin bulunduğu Battalgazi’yi gezdirdi.

Bakmadan Geçme