Kadınlardan aşure etkinliği

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Genel Merkezi Kadın Kolları ve Kavaklıdere Rıka Köyü Derneği tarafından aşure etkinliği düzenledi.

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Genel Merkezi Kadın Kolları ve Kavaklıdere Rıka Köyü Derneği tarafından aşure etkinliği düzenledi.

Etkinlik Kavaklıdere Rıka Köyü Derneği’nde düzenlendi. Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat konuşmacı olarak katıldığı "Kerbela ve Aşure" konulu konferansı, MASTÖB Genel Başkanı ve Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, MASTÖB Genel Merkezi kadın kolları başkan ve üyeleri, MASTÖB gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, İstanbul’da bulunan birçok Malatya İl ve ilçe dernekleri başkan ve üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş dinledi. MASTÖB Genel Başkanı Adil Gevrek ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Müslümanlar için çok üzücü ve sevindirici birçok olayların yaşandığı Muharrem Ayı’nda ülke ve millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde olunması, milletimizin hak ve hukukuna saygı duyup birbirimize ‘farklılıklarımız zenginliğimizdir’ deyip sımsıkıca sarılarak barış ve kardeşlik içerisinde yaşamalıyız. Bu güzel etkinliği düzenleyen MASTÖB Kadın Kolları ve Rıka Köyü Derneği emektarlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Programda, davetlilere MASTÖB Kadın Kollarının hazırlamış oldukları aşureden ikram edildi.

Bakmadan Geçme