İşte Malatya Arena Stadının koltuk renkleri

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Rengi konusunda yüklenici firmayla TOKİ arasında bir süredir yaşanan anlaşmazlık tatlıya bağlandı ve tribünlere takılacak koltukların renkleri gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendi.

Kaplama işinde yüzde yüze yaklaşan yüklenici firma koltuk montajı ve çim serim işinde de bir hayli mesafe aldı.

“Koltuk renklerini gri, sarı ve kırmızı olarak belirledik”

Edinilen bilgiye göre koltuk renkleri gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendi. Perşembe günü Malatya’ya getirilecek koltukların Cuma günü montajına başlanacağı belirtildi.

Stadı liglerin ikinci yarısına yetiştirmek için adeta zamanla yarışan yüklenici firma, koltukların monte edileceği yeri hazırladı. Çim serim ve koltuk montaj işine geçen firma, stadın iç bölümlerindeki eksiklikleri de giderdi.

Statta gelinen son durum ile ilgili bilgiler veren Biser İnşaat Sorumlusu Erdoğan Büber, “Son birkaç gündür koltuk renkleriyle ilgili hızlı bir karar alma süreci geçirdik. Son olarak gri, sarı, kırmızı renklerinde karar kılındı. Koltuklarımızı Cuma gününden itibaren monte etmeye başlayacağız. İnşallah Malatya’ya yakışır bir stat olacak "diye konuştu.

Erdoğan Büber, stadı koltuklandırılmış şekilde gösteren maket fotoğrafı da paylaşarak, Malatya Arena Stadı’nın tamamlanması halinde nasıl bir görüntüye kavuşacağını anlattı.

Yorumlar 2

Bakmadan Geçme