İşte Arena Stadı'nın net koltuk kapasitesi

Yapımı süren Malatya Arena Stadı'na koltuk monte işlemleri devam ederken, net koltuk sayısı da açıklandı.

Temeli 2012 yılında atılan ve iki yüklenici firma gören Malatya Arena Stadı’nda koltuk monte işlemi sürerken, yüklenici firma yetkilisi Erdoğan Büber ellerinde monte edilmek üzere 27 bin 13 koltuk bulunduğunu, bunun da stadın net kapasitesi olduğunu ifade etti.

Koltuk montajı işleminin ardından stat kapasitesinin net olarak 27 bin 13’e çıkacağını vurgulayan Büber, "Stadımızda koltuk montajı işlemi son sürat devam ediyor. İnşallah rulo çimlerimiz de haftaya elimize ulaşmış olacak. Tabi en önemli konu stadımızın kapasitesi mevzuydu. Bu konuyla ilgili Malatyalılara şu müjdeyi vermek istiyorum; Malatya Arena Stadı’nın net kapasitesi 27 bin 13. Bir müjde daha verip, kapasiteyi Malatya’mızın plakası olan 27 bin 44 yapacağımızı da sevinerek paylaşıyorum. İnşallah koltuk monte işlemi bittikten sonra ileride stadımızın net kapasitesi 27 bin 44 olacak" dedi.

Rulo çimlerimiz perşembe günü elimize ulaşmış olacak

Büber, Arena Stadı’nda koltuk montajı işleminin yanı sıra diğer işlerin de en hızlı şekilde ilerlediğini belirterek, "Stadımızda işler hızlı bir şekilde ilerliyor. Şu an koltuk montajı işiyle birlikte diğer işler de en hızlı şekilde ilerliyor. Çevre düzenlememiz kısa süre sonra tamamlanacak. Zemin işlemi işi için ise son aşamaya geldik. Öyle tahmin ediyorum rulo çimlerimiz perşembe günü elimize ulaşmış olacak” diye konuştu.

Yorumlar 12

Bakmadan Geçme