İrfan Buz'dan 'Fikstür Avantajı' tepkisi

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, bazı yorumlarda 'fikstür avantajları vardı' denilmesine tepki göstererek, 'Ben onlara bakmıyorum. Böyle devam edelim, sezon sonunda da desinler. Sezon bittiği zaman da fikstür avantajı vardı desinler ' dedi.

“Biz oraya 3 puan için gidiyoruz”

Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilere bu hafta oynanacak Eskişehir müsabakası ve takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Buz, “Şimdi ciddi bir müsabakaya çıkıyoruz ama artık baktığınızda biz 10 maçtır da müsabaka müsabaka gittiğimiz için öncelikle tamamen konsantrasyonumuz Eskişehir üzerine kurulmuş. Eskişehir büyük bir camia hakikaten. İnanılmaz derecede arkasında duran bir taraftar potansiyel var arkalarında. Takıma baktığınız zaman bu sene kesinlikle tekrar çıkmak istiyorlar. Zaten bu da transfer politikalarında belli oluyor. Kaliteli bir ekipleri var. Hocalarını da severim. Alpay hoca da orada elinden gelen her şeyi yapıyor. Bizim için her müsabaka gibi önemli bir müsabaka. Ancak şunu da söyleyeyim, biz oraya 3 puan için gidiyoruz” dedi.

“Böyle devam edelim, sezon sonunda da desinler”

Buz, bazı yorumlarda ‘fikstür avantajları vardı’ denilmesine de tepki göstererek, “Ben onlara bakmıyorum. Böyle devam edelim, sezon sonunda da desinler. Sezon bittiği zaman da fikstür avantajı vardı desinler. Bizim için sorun yok” diye konuştu.

“Yoğun bir tempoda verimli geçti”

Milli takım arasını iyi değerlendirdiklerini de kaydeden Buz, “Bu ara ilk değil, üçüncü ara. Milli takım araları bizim açımızdan çok geniş bir kadromuz olmadığı için yoğun bir tempoda verimli geçti. Çünkü bu dinlenmeyle çalışma arasındaki dengeyi kurabildiğiniz zaman o süper kompanzasyon ortaya çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme