İrfan Başaran: Taraftarımızla bütünleşip kazanacağız

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, Giresunspor ile oynayacakları maçı taraftarlarıyla bütünleşerek kazanacaklarını söyledi.

İnönü Stadı’nda takımın yapacağı antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Başaran, forma için çok çalıştığını ancak bireylerin değil takımın önemli olduğunun altını çizdi.

Eskişehirspor maçını kazanamadıkları için üzgün olduklarını belirterek sözlerine başlayan İrfan, “Eskişehir karşısında ilk yarı iyi oynadığımızı düşünmüyorum. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra pozisyonlara girdik ama daha fazla pozisyona girmemiz gerekiyordu. 1 kişi üstünlüğümüzü kullanamadık. Herkes özveriliydi. Bunun mücadelesini tabi ortaya koydu bütün takım. Sonuç olarak maçı çevirmemiz gerekiyordu. Karşımızda kaliteli ama temposuz bir takım vardı. Yeni stadın oluşu, taraftar bu onlara artı bir motivasyon oldu. Dediğim gibi bizim kazanmamız gerekiyordu” dedi.

Kazanacağımızı düşünüyorum

Bu hafta oynayacakları Giresunspor maçıyla ilgili de konuşan İrfan, “İç sahada çok iyi bir gidişatımız var. Buraya gelen takımlar da tabi çekiniyor. Bence kazanacağımızı düşünüyorum. Taraftarımızla bütünleşerek maçın başında coşkulu bir şekilde başlayıp, Allah’ın izniyle o şekilde götürürüz diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kendi kimliğimle sahada bulunamadığım için üzgünüm

İrfan, bireysel performansıyla ilgili sorulan bir soruya ise, “Geçen sezon ağır bir sakatlık geçirdim. Ne olduğunu bile bulamadılar. Öyle psikolojik bir süreçten geçtim. Onun da sıkıntısını çekiyorum zaten. Ben çalışıyorum. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İnşallah kendim için en iyisi olur. Tabi burada önemli olan bireylerin başarısı değil, Yeni Malatyaspor önemli. Biz her zaman bunu ön planda tuttuk. Ben de kendi açımdan oynayamadığım ve oynadığım sürede de kendi kimliğimle sahada bulunamadığım için üzgünüm. Yapacak bir şey yok. Bundan sonra daha fazla çalışacağız. İnşallah sahada olmaya çalışacağız” şeklinde cevap verdi.

Yorumlar 2

Bakmadan Geçme