İran uyruklu kadının üzerinden 1 kilo uyuşturucu çıktı

Malatya'da, polis ekiplerinin yol kontrolü sırasında durdurdukları bir otobüste yapılan aramada İran uyruklu bir kadının üzerinde yaklaşık 1 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. Kadın ve kocası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya’da, polis ekiplerinin yol kontrolü sırasında durdurdukları bir otobüste yapılan aramada İran uyruklu bir kadının üzerinde yaklaşık 1 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. Kadın ve kocası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen sokak satıcıları ile mücadele çalışmalarının yanı sıra ülkenin doğusundan batı illerine uyuşturucu madde sevkıyatının önlenmesine yönelik de çalışmalar yürütüldüğü ifade edildi. Bu kapsamda kentin giriş-çıkış noktalarında risk analizine dayalı yapılan yol uygulamaları esnasında kontrol edilen bir otobüste durumundan şüphelenilen ve karı-koca oldukları anlaşılan İran uyruklu iki şahsın yapılan kontrollerinde, kadının üzerine sarılı vaziyette bin 80 gram eroin maddesi ele geçirildiği bilgisi verildi.

Adli makamlara sevk edilen her iki şahsın “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi.

Bakmadan Geçme