İnönü Üniversitesispor'da teknik heyet istifa etti

Bölgesel Amatör Lig'de(BAL) 2.Grup'ta mücadele eden İnönü Üniversitesispor'da Kulüp Başkanı Nurettin Uğur 'un teknik heyet ve futbolcu ödemeleri konusunda verdiği sözleri tutmaması nedeniyle teknik heyet görevinden istifa etti.

Bölgesel Amatör Lig’de(BAL) 2.Grup’ta mücadele eden İnönü Üniversitesispor’da Kulüp Başkanı Nurettin Uğur ‘un teknik heyet ve futbolcu ödemeleri konusunda verdiği sözleri tutmaması nedeniyle teknik heyet görevinden istifa etti.

Teknik ekibin BAL 2. Grup’un 7. haftasında yarın Malatya’da oynanacak Araban Belediyespor karşılaşmasında takımın başında sahaya çıkmayacağı öğrenildi.

Yeni sezon öncesi tüm haklarıyla 1932 Malatyagücü Kulübü tarafından satın alınmasına rağmen isim tescili yapılamadığı için eski adı ve logosuyla lige katılan İnönü Üniversitesispor’da yaşanan parasal sıkıntı ikinci krize dönüştü.

Peşinatlarının bir kısmı ödenmeyen futbolcular ve henüz herhangi bir ücret alamayan teknik heyete haftalar önce verilen ödeme sözünün tutulmadığı, bundan dolayı Teknik Sorumlu Murat Kurt ve ekibinin görevi bıraktığı bildirildi.

Sarı siyahlı takımda sezon öncesi de ekonomik sıkıntı kaynaklı olarak futbolcular idmanları boykot etmiş, ödemelerin bir kısmının yapılmasıyla kriz aşılmıştı.

Teknik ekibin istifasının ardından BAL 2. Grup’un 7. haftasında yarın Malatya’da oynanacak Araban Belediyespor karşılaşmasına takımı alt yapı antrenörü Cafer Aypan’ın çıkaracağı öğrenildi.

Bakmadan Geçme