İnönü Üniversitesispor'da moraller yüksek

Geçen haftayı maç yapmadan bay olarak geçiren İnönü Üniversitesispor'da Elazığ DSİ maçı hazırlıkları moralli bir şekilde sürüyor.

İnönü Üniversitesi kampusu içerisindeki sahada yaptığı çalışmayla Elazığ maçına hazırlanan sarı siyahlılarda eksik ya da sakat oyuncu bulunmazken, son haftalarda alınan puanlardan dolayı morallerin yüksek olduğu gözlendi.

Benim için en büyük şans böyle bir oyuncu grubuna sahip olmam

Takımın son durumu ve hafta sonu deplasmanda oynayacakları Elazığ DSİ müsabakası ile ilgili açıklamalarda bulunan İnönü Üniversitesispor antrenörü Murat Kurt, geçen hafta maç yapmamalarına rağmen çalışmalarına devam ettiklerini ve yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi.

Kurt, İnönü Üniversitesispor olarak mücadele anlamında yukarı doğru seyreden bir ivmelerinin olduğunu belirterek, “Geçen haftayı maç yapmadan bay olarak geçirdik. Son haftalarda hem mücadele anlamında, hem de oyun anlamında yukarı doğru seyreden bir ivme yakaladık. Oyuncularım mücadele anlamında örnek bir görüntü ortaya koyuyor. Tabi bu ligde var olabilmek için daha iyisini yapmamız gerekiyor. Benim için en büyük şans böyle bir oyuncu grubuna sahip olmam. Gerçekten her yönüyle her teknik adamın çalışmak isteyeceği bir futbolcu topluluğuna sahibim. Onlarla çok güzel işler yapacağımı düşünüyorum. Bu hafta oynayacağımız Elazığ DSİ maçı yakaladığımız çıkışı sürmek açısında oldukça önemli. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdürüp oraya galibiyet için gideceğiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme